نظرها (30)

1403/8/24

5.2k

منم ادبیات روسیه رو خیلی دوست دارم

1403/8/26

وای چقدر خوب🥹😍♥️واقعا ادبیات روسیه خیلی قشنگه و دل نشین ، خوندن این کتاب ها در هوای سرد یک لذت بیشتری هم داره🥹😁

خیلی😍✨
الان دوباره می‌خوام رستاخیز رو بخونم

1403/8/26

چقدر عالی🎀منم ادبیات انگلیس رو  با جناب چالز دیکنز عزیز  شروع کردم تا اینجای کار خوب بوده😁

یکم از دیکنز خوندم، به نظرم ادبیات انگلیس زیاد مثل روسیه قوی نیست

به‌نظرم ادبیات روسی تو یه ساید دیگه‌ست همیشه. :)

وقتی پدران و پسران اول لیست باشه، لیست هم شامل آثار روس باشه، نبود عنوان یک اثر نقطه ضعف بزرگی میشه برای این لیست ، ببینم کی میگه اون اثر چیه ! 😅

1403/8/29

احتمالا کتابی از تولستوی باشه:))

خیر متاسفانه
یه رمان فلسفی هست که در پاسخ به پدران و پسران نوشته شده. از بزرگی نویسنده هم بخوام بگم میتونم اشاره کنم که لنین و مارکس متاثر از اندیشه های این فرد بودن. و خود این فرد متاثر از فردوسی 😅

اذیت نمیکنم بیشتر از این:

ممنون از شما
چون من خیلی علاقه به دوستان با تفکرات چپی ندارم از این نوع کتاب ها بی خبرم😁
@mohamad_9_5_

ادبیات روسی دوست.
فی الواقع داستایوفسکی دوست.

من از داستایوفسکی فقط دوتا کتاب خوندم 😅، بنده چخوف دوست هستم 😁

من یه بیماری ای  دارم سمت یه نویسنده که رفتم و ازش خوشم اومد بابد همه آثارشو بخونم برای همین فکر کنم حالا حالا ها  درگیرش باشم.

1403/9/9

وای بنظرم خیلی خوبه با یک نویسنده و تفکراتش خیلی عمیق آشنا میشی، منتهی ادبیات روسیه خیلی پهناور بود دلم نمیومد فقط داستایوفسکی و بخونم 😂ادبیات ضد شوروی و مثلا من بیشتر دوست داشتم تا کلاسیک ها.
اگرچه بعد از آشنایی با ادبیات انگلیس دوباره بر میگردم به روسیه 😄.
@MOHOM

یوزف روت روسی نیست

آنتونی مارا هم نیست😅

1403/9/9

این کتاب درباره روسیه است و وای چه کتاب جذابی بود برای همین توی این لیست اوردم:))
@aghili

نمیدونم چرا همیشه تو لیست کتابام بود حتی یادم نیست درباره چی بود کتاب
ولی بله حق با شماس

سلام و احترام. به نظر میاد شناخت خوبی از ادبیات روسیه دارید👌 من تنها کتابی که از ادبیات روسیه خوندم شب‌های روشن بود😅  مسیر پیشنهادی  دارید برای منی که چیز زیادی نمی‌دونم از سبک کتاب‌های نویسندگان روسیه؟ منظورم اینه که از چه کتاب‌هایی به‌ نظرتون شروع کنم و مسیر خوانش رو چجوری ادامه بدم  که بتونم بهره‌ی کافی رو  ببرم و  به قول خودتون لذت بیشتری ببرم از خوندن این کتاب‌ها تو هوای سرد؟

1403/9/15

سلام، والا من خیلی اهل سیر مطالعاتی و اینا نیستم و کلا نظمی ندارم😅 من جنایت و مکافات و خوندم در ابتدا و باورم نمیشد ۱۰۰ سال قبل یک آدم عادی این کتاب و نوشته:))) بعد ابله و خوندم و عاشق ادبیات روسیه شدم.
و بعدش رفتم سراغ اوکراین شاید اونقدر خفن نبود ولی من ودکا خوردن و منتظر مرگ بودن در کی یف اوکراین و خیلی دوست دارم بعد ادبیات کمی طنز روسیه رو خوندم که درباره شوروی بود و این از کلاسیک ها هم بیشتر حال داد😂
واقعا نمیدونم ولی شاید کتابی مثل هوا نورد،مرگ پنگوئن و پدران و پسران ...بتونه جالب باشه براتون و علاقه پیدا کنید
ولی واقعا به خود شما بستگی داره مثلا من تولستوی و گوگول و خیلی دوست دارم اگه با این دوتا شروع میکردم احتمالا هیچ وقت لذت غرق شدن در ادبیات و درک نمیکردم🥲

خیلی ممنون جواب دادید🙏 پس من فکر کنم باید از کتاب‌های ساده‌تر شروع کنم. قلب سگی چطوره؟ خوندینش؟

1403/9/15

نه چون بنظرم نوشته های این نویسنده خیلی ساده نبود برای من در شروع کار
آین نویسنده میخواست همه نوشته هاشو بسوزونه چون اجازه اجرای تأتر رو  استالین ازش گرفت و بنظر من همیشه از روسیه و مردمانش متنفر بود:)) من دوست داشتم یکی که روسیه رو دوست داره اول بخونم  کسی که باور داشت روسیه و آدم هاش خوبن یکی مثل چخوف، داستایوفسکی و..و بعد رفتم سراغ نفرت ورزیدن 😅😄
@AmirMohammad.J

وای که چه کتاب‌های خوبی معرفی کردی. من درحال حاضر دارم کتاب تمساح و قلب سگی رو می‌خونم.

🥲🎀😍 قلب سگی قشنگه؟

دولاتوف ارمنیه.