معرفی کتاب آرش اثر بهرام بیضایی آرش بهرام بیضایی 3.9 7 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 6 ناشر نشر نیلوفر شابک 0000000049438 تعداد صفحات 53 تاریخ انتشار 1373/6/2 نسخههای دیگر نشر نشر نیلوفر توضیحات کتاب آرش، نویسنده بهرام بیضایی. بریدۀ کتابهای مرتبط به آرش Zed 1403/11/1 آرش بهرام بیضایی 3.9 1 صفحۀ 53 و من مردمی را میشناسم که هنوز میگویند؛ آرش باز خواهد گشت. 0 17 Zed 1403/11/1 آرش بهرام بیضایی 3.9 1 صفحۀ 41 همه کس به تو پشت کرده اند آرش _ تو تنهائی. آرش میخروشد: من بیزارم. _از دشمن؟ این فریاد میکند: و بیشتر از دوست. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پیمان قیصری 1403/4/3 آرش کمانگیری که ما میشناسیم یک تیرانداز اسطورهایه که پس از صلح ایران و توران و قبول این موضوع که توران زمینی به اندازهی پیمودن یک تیر به ایران بده، به خاطر تبحر در تیراندازی از سوی ایرانیان انتخاب میشه تا مرز بین ایران و توران با تیری که از کمانش رها میشه مشخص بشه. اما آرش بهرام بیضایی یک فرد عادی و معمولیه که به خاطر مکر و حیلهی تورانیان مجبور به تیر انداختن میشه و برای اولین بار با وجود تمام تنفری که داشته با دلش تیری رها میکنه که روزها در راهه.ه 0 6