معرفی کتاب امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک اثر استیون کینگ مترجم ماندانا قهرمانلو

امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک

امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک

استیون کینگ و 1 نفر دیگر
4.0

ناشر
افراز
1390/11/18

فصول گوناگون شامل چهار داستان در چهار سبک و حال و هوا و موضوع مختلف است که در سال 1982 نگاشته شده. داستانهایی غیروحشتناک. این کتاب در سال 1983 نامزد بهترین مجموعه داستان جایزه World Fantasy Awards شد.
کتاب اول، ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک در مورد مرد بی گناهی است که حتی لحظه ای نیز امیدش را از دست نمی دهد، و نقشه فرار از زندان را سالها و سالها دنبال می کند. در این داستان زندگی در زندان به خوبی به تصویر کشیده شده است. مرد بی گناه از رئیس سنگدل زندان انتقام می گیرد، اما به صورت فرار از زندان. قسمت کلیدی داستان لحظه ای است که اندی در طی گفت و گویی دوستانه بخش اعظمی از امیدش را به رد انتقال می دهد. زندان، جهان افسانه هاست یا نه؟ هرکسی زندان خاص خود را دارد: شغل بد، بیماری لاعلاج و... اما انسان ها باید تونل آزادی خود را حفر کنند. اگر اندی توانسته؛ پس همه می توانیم...

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک

پست‌های مرتبط به امیدهای جاودان بهاری: ریتا هی ورث و رهایی از شاوشنک

♡dely

♡dely

1403/12/21

چه بگویم که از نگفته ام پیداست😂😭
کتاب پر از حس‌های مختلف مثل غم، شادی ،امید، ناامیدی، ترس، شجاعت و... در قلب شما زنده و به شما نشون میده(:
خوب درباره این کتاب باید بگم که یکی از بهترین کتاب‌هایی بود که خوندم و فکر می‌کنم دومین کتابی بود که از استیون کینگ خوندم
تقریبا دو سال پیش به اتفاق برادرم فیلم این کتاب رو دیده بودم و خب من اصلاً خبر نداشتم که اون فیلم بر اساس یک کتاب ساخته شده و با این حال به نظرم فیلمش یکی از اقتباس بسیار شاهکار و قشنگ بود و امسال بود که یعنی حقیقتاً چند ماه پیش بود که فهمیدم در اصل از روی کتاب فیلم ساخته شده و کتابش رو خریدم که بخونم و مثل فیلم واقعاً ازش لذت بردم ترجمه آقای قاضی که بسیار بسیار خوب و روان بود و داستان کتاب هم خیلی لذت بخش بود و واقعاً به نظرم هم کتابش رو باید خوند هم فیلمش باید دید چون هر دوتا واقعا عالی بودند و شاهکارن دیگه و خب به نظرم کتابشم خیلی قشنگ بود یعنی تصویر پردازش به نظر من واقعاً خوب بود متنش واقعا روون بود داستانش که نیازی به گفتن نیست واقعاً عالی بود و خلاصه خیلی خیلی عالی بود و از نظر من اگر اول کتابش رو بخونید و بعد فیلمش رو ببینید شاید انگیزه‌تون برای خوندن کتاب بیشتر باشه چون ممکنه که اگر فیلمو دیده باشید و بدونید تهش چی میشه یکم انگیزتون برای ادامه دادن کتاب کم باهاش بشه ولی با این حال به نظرم با اینکه اول فیلم رو دیده بودم باز کتابش انقدر قشنگ بود که بخوام ادامه بدم و بخونمو همچنین کسایی هم که کلاً کتاب نمی‌خونن حتماً پیشنهاد می‌کنم حداقل فیلمش رو ببینن چون خیلی عالی بود(:

joiboy

joiboy

1403/12/11

رستگاری در
          رستگاری در شاوشنگ
کتابی که از روش یک فیلم ساختن و خیلی وقته رتبه اول تو سایت imdb رو داره و بهترین فیلم جهانه. فیلمی که از روی یکی از داستان کوتاه های استیون کینگ ساخته شده. هم کتاب هم فیلم دوتاشون بسیار جذاب و عالین. و قطعا با هم تفاوت هایی دارن. سعی می‌کنم تو این یادداشت همه نکته های خوب و بد کتاب رو بگم و همین طور تفاوت های بین فیلم و کتاب.

🟥اول: از زبون رِد داستان اندی رو دنبال می‌کنیم. و یکسری اتفاقات رو از دید خود اندی نمی‌بینیم. که اگر اینطوری می‌شد و مثل فیلم می‌بود خیلی جالب تر در میومد. میخواستم بگم بهتر بود این کارو می‌کرد و از زبون اندی هم داستان بیان می‌شد ولی به نظر حرف اشتباهیه و کتاب همین طوری که هست خوبه. برای همین گفتم جالب می شد. چون شخصیت اندی باید یه شخصیت مرموز و ناشناخته بمونه و ما از دور دنبالش کنیم که این موضوع خیلی شخصیتش رو جذاب تر و خفن تر از چیزی که هست می‌کنه.

🟥دوم: جزییات و توصیفات تو کتاب خیلی بهتر و بیشتره. و خب یه چیز کاملا منطقیه. مثلا ما تو فیلم متوجه نمی‌شیم کاراشون دقیقا چیه و چیکار میکنن تو زندان. گروه خواهرها خیلی تو چشم تره تو کتاب و توضیحات اون بخش واقعا عجیب و ترسناکه. اصلا فصلی که خواهرها رو توضیح میده واقعا نمیدونم دربارش چی بگم. خیلی عجیب و خوف بود. مسئله فرار از زندان خیلی واضح تر بود تو کتاب که خیلی تلاش کردن و خیلی ها فرار کردن و ریسک و خطر این کار رو نشون می‌ده.
(اینجارو اگر فیلم رو ندیدی یا کتاب رو نخوندی، نخون و برو بخش بعدی رو بخون.)
آخر کتاب جایی که رد آزاد میشه و اندی هم فرار کرده خیلی بیشتر توضیح میده. که چه قدر کار اندی خطرناک و ریسکی بود و چه قدر اندی جرعت داشته برای این کارش. و همین طور توصیف احساسات رد بعد از آزادی و اینکه می‌خواست برگرده زندان. واقعا قابل درک و غمگین بود.

🟥سوم: اندی بخش اصلی جذابیت این کتابه. به نظرم یکی از بهترین شخصیت هایی که تا الان نوشته شده همین اندیه. کسی که اجازه نمیده حتی خواننده احساس ناامیدی و غم بکنه بیرون از کتاب. چه برسه به اطرافیانش داخل کتاب. موقع خوندن کتاب مطمئنی که این شخصیت لعنتی کسیه که اراده آهنینی داره، هیچ وقت ناامید نمی‌شه، هیچ وقت کم نمیاره. و دلیل اصلی جذابیت و دوست داشتنی بودن اندی اینه که شخصیتیه که همه تو زندگیشون نیازش دارن. چه، کسی مثل اندی براشون وجود داشته باشه. چه، تلاش کنن اندی زندگیشون باشن. شخصیتی قوی و با اراده که حتی بدترین بلا ها هم سرش بیاد باز امیدش رو از دست نده. زنش رو که دوست داره بکشن، محکومش کنن و بندازنش زندان، بهش تجاوز کنن، امیدش رو تو زندان ازش بگیرن، هر سال ردش کنن تو عفو مشروط. حتی یه لحظه هم نمی‌شه تصور کرد جای اندی بود. ولی اون هیچ وقت امیدش رو از دست نداد و بدتر همه زندانی ها رو امیدوار کرد و یه جورایی نجات داد. و لذت امید داشتن و زندگی کردن رو بهشون نشون داد. و بیشتر از همه به رد.

🟥چهارم: و در آخر ترجمه و خود کتاب. طرح جلد زیبا و‌ جذاب، حاشیه رنگی و کاغذ باکیفیتی داره. واقعا خوش دست و خوش خوانه. و ترجمه واقعا عالی داره. واقعا عالی. مخصوصا یکی از بهترین مقدمه هایی که خوندم برای این کتاب بود. شاید حتی بگم بهترین مقدمه ای بود که تا الان خوندم دروغ نگفتم. واقعا روون بود و بخش عظیم این روون بودن به خاطر ترجمه عالیشه.

🟥پنجم: من عاشق این کتاب و فیلمم به خاطر حرف و مفهومش. واقعا من با این کتاب و فیلم زندگی کردم. با شخصیت ها ارتباط نزدیکی برقرار کردم. لذت بردم و خندیدم. و اصلا انگار شما یه زندگی رو دارید دنبال می‌کنید و کتاب نمی خونید. نمیدونم واقعا شاهکار کلمه مناسبی برای توصیف این کتابه چون هیچ چیز تجربه ی این کتاب رو برام تکرار نمی‌کنه.

خیلی حرف ها و صحبت ها و تفاوت ها باقی می مونه ولی بالاخره باید بین یادداشت و ویدیو فرقی باشه پس میزارمش برای ویدیو این کتاب.😁

🔴🔴با نظراتم موافق بودی؟🔴🔴