پرده جهنم عمومیداستانروس پرده جهنم ریونوسوکه آکوتاگاوا و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 8 ناشر نشر نیلوفر شابک 9644480945 تعداد صفحات 218 تاریخ انتشار 1382/11/4 توضیحات کتاب پرده جهنم، مترجم جلال بایرام. لیستهای مرتبط به پرده جهنم امید ابد 1403/1/2 کتاب های برای خواندن در آینده ۲ 98 کتاب این لیست دوم از بهترین جالب ترین و جذاب ترین کتاب های هست که برای خواندن در آینده ای نزدیک در نظر گرفتم 2 48 بهخوان 1402/2/19 ادبیات آسیای شرقی | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 22 کتاب این فهرست که اولین بار در اردیبهشت ۱۴۰۲ منتشر شد، توسط معصومه توکلی (masoomehtavakoli@) و زهرا توکلی (zahratavakoli@) تدوین شده است. امسال -اردیبهشت ۱۴۰۳- بهروزرسانی شده و عناوین جدیدی به آن افزوده شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 19 معصومه توکلی 1402/2/19 ادبیات آسیای شرقی | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 10 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 0 24 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدحسین صرفی پور 1403/3/15 این کتاب را در باغ، میان میهمانی تمام کردم. خواندن آثار آکوتاگاوا به دو جهت دارای ارزش است: ۱- شیوه داستان سرایی او که در نوع خود مبتکرانه و جذاب است. ۲- موفقیت در فضاسازی و الا محتوای او، چیزی بر داشته های شما نخواهد افزود. برای کسانی که چون من قلم را دوست می دارند و می خواهند روزی به شخصیت های پرهیاهوی درون شان بوسیله قلم جان ببخشند خواندن این کتاب را توصیه میکنم. 0 1 شهاب سامانی 1401/1/11 خواندن کتاب هایی با فضایی جدید و متفاوت، مثل تجربه ی سفر به دنیایی ناشناخته است. شاید بیشتر از این که فرم ادبی یا محتوا باعث شده باشد که من این کتاب را دوست داشته باشم، هیجان تجربه ی این دنیای جدید بود که مرا شیفته ی کتاب کرد. اتفاقات اعجاب انگیز آمیخته با اسطوره و افسانه بر بستر فرهنگ غریب ژاپنی، باعث شد که بعد از تجربه تلخ خواندن کتاب های "موراکامی" دوباره بخواهم به ادبیات ژاپن بازگردم و بخوانم. 0 4