تولدی دیگر تولدی دیگر فروغ فرخزاد 4.3 23 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 42 خواهم خواند 11 خرید از کتابفروشیها ناشر جام جوان شابک 9789647811071 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1396/12/28 نسخههای دیگر نمایش همه نشر نشر به آفرین نشر دیوار نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید نشر مروارید توضیحات کتاب تولدی دیگر، شاعر فروغ فرخزاد. زنان و فمنیسم شعر ایرانی ادبیات ایران شعر معاصر بریدۀ کتابهای مرتبط به تولدی دیگر علیرضا اورسجی تولدی دیگر فروغ فرخزاد 4.3 2 صفحۀ 25 ای ماهی طلایی مرداب خون من خوش باد مستیات، که مرا نوش میکنی تو دره بنفش غروبی که روز را بر سینه میفشاری و خاموش میکنی 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین حسن حبیبی 1403/1/3 ای ماهیِ طلاییِ مردابِ خونِ من خوش باد مستیَت، که مرا نوش میکنی قبل از این، از فروغ یکی دو تا شعر اتفاقی خونده بودم که چنگی به دلم نزده بود و همیشه تو ذهنم ازش به عنوان یه شاعر معمولی یاد میکردم.. اما این کتاب نظرمو به کل تغییر داد.. میشکفتم ز عشق و میگفتم «هر که دلداده شد به دلدارش «ننشیند به قصد آزارش «برود چشم من به دنبالش «برود عشق من نگهدارش» 0 0 سهیل خرسند 1401/9/13 تو آمدی ز دورها و دورها ز سرزمین عطرها و نورها نشاندهای مرا کنون به زورقی ز عاجها، ز ابرها، بلورها مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها گفتار اندر تولدی دیگر این دفتر شعر چهارمین دفترشعر فروغ است و متشکل از ۳۵قطعه شعر. نخستین بار در گذشتهای نه چندان دور و بسیار نزدیک، آخرین دفتر شعر او را خوانده بودم و حقیقتا آنرا بیشتر از این دفترشعر دوست داشتم، در این دفتر شعر همیشه متعجب بودم، گاهی بخاطر جادو و قدرت اشعارش و گاهی بخاطر ضعف اشعارش و مثل همیشه از نقد و حملهی مستقیم هیچ ابایی ندارم، برخی قطعات این مجموعه در حد انشائ علی ۵ ساله از یک شهر به انتخاب شما بود! کارنامه من ۲.۵ ستاره را برای این دفترشعر عادلانه میدانم اما چون امکان منظور نمودنش میسر نیست،باتوجه به علاقهام به فروغ با ارفاق ۳ستاره برایش منظور مینمایم. دانلود نامه فایل پیدیاف این دفتر شعر را در کانال تلگرام آپلود نمودهام، در صورت نیاز میتوانید آنرا از لینک زیر دانلود نمایید: https://t.me/reviewsbysoheil/374 بیست و هشتم مهرماه یکهزار و چهارصد 0 9