معرفی کتاب چراغ گاز اثر پاتریک همیلتون مترجم مهتاب صفدری چراغ گاز پاتریک همیلتون و 1 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر یکشنبه شابک 9786225636316 تعداد صفحات 76 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب چراغ گاز، نویسنده پاتریک همیلتون. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سَمی 1404/4/8 به نظرم قبل از خوندن کتاب چراغ گاز، حتما کتاب فریب نهان از آقای قربانی رو بخونید. چون در کتاب "فریب نهان، روشهای دستکاری احساسی و گریز از صداقت" کامل میتونید با واژهی دستکاری که به معنی برهم زدن نظم حاکم بر یک چیزی است، اشنا بشوید. چیزی که به عنوان فریب نهان معنا میشود: آدمها به شکلی پنهان و در جهت منافع خاصی، بدون توجه به نظر و اختیار طرف مقابل، احساسات او را تحریک و دستکاری میکنند. چنین فریب نهانی رواج بسیاری دارد. در کتاب فریب نهان، بعد از تعریف و شرح فریب نهان احساسی، در فصل دوم نشانههای فریب را میخوانیم. در فصل ششم با راهبردهای متداول فریب نهان احساسی، آشنا میشویم: مانند دلیلتراشی، مثلث سازی، عذاب وجدان، باجگیری عاطفی و ... که کامل اینها با مثال توضیح داده شدهاند... حالا چراغ گاز یک داستان است به صورت نمایشنامه نوشته شده که داستان دستکاری و فریب احساسی نام گرفته.... آقای جک منینگهام سعی دارد با فریب و دستکاری کنترل خود را روی همسرش بلا به دست آورد. او را به جنون میرساند و آزار میدهد، مترجم با پانویسهایی که در آخر هر صفحه آورده، تمام دیالوگها را به کتاب فریب نهان ارجاع داده که باعث درک بهتر فریب نهان توسط جک منینگهام ، روی همسرش میشود. من کتاب رو از انتشارات بینش نو خوندم. 0 0 ناصر مسیحا 1403/4/18 نمایشنامه ای سه پرده ای کاراکترها : منینگهام و همسرش خانم منینگهام بازرس راف نانسی و الیزابت آقای منینگهام برای بدست آوردن یاقوتهای با ارزش پیرزنی را به قتل میرساند سپس با خانم منینگهام ازدواج میکند وبه خانه برمیگردد. او برای رسیدن به هدف شوم خود همسر خود را روانی جلوه میدهد. در آخر بازرس راف از سر میرسد و آقای منینگهام را دستگیر میکند. 0 0