نرگس نرگس رحیم مخدومی 4.4 25 نفر | 9 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 95 خواهم خواند 9 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9644712870 تعداد صفحات 244 تاریخ انتشار 1376/11/28 توضیحات کتاب نرگس، نویسنده رحیم مخدومی. ادبیات داستانی ادبیات معاصر ادبیات ایران داستان جنگی دهه 1990 میلادی پستهای مرتبط به نرگس حنانه سادات یعقوبی رویا کودکی..!! 31 54 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سمیه ضیائی 1400/12/29 برای نوجوونا به شدت توصیه میشه 0 11 پریسا نصیری 1400/10/7 رمان «نرگس» یک رمان نوجوان است که البته خلاف اسمش بیشتر حال و هوای پسرانه دارد، راوی یک پسر ۱۲، ۱۳ ساله است به نام اسماعیل در سال ۱۳۵۷ که سیر حوادث به طور کاملا ناگهانی او را از حال و هوای کودکیاش جدا کرده و وارد فضاهای جدیدی میکند که تا به حال از آنها چیزی نشنیده بود. اما پس «نرگس» کیست؟ نرگس خواهر بزرگتر اسماعیل است که تازه وارد دبیرستان شده و البته کمی بعد از شروع سال تحصیلی به دلیل داشتن حجاب، او و تعدادی از دانشآموزان را از مدرسه اخراج میکنند. نرگس شاگرد اول مدرسه و بسیار باهوش بود و اسماعیل در فکر و تلاش تا بتواند مشکل ادامه تحصیل خواهرش را حل کند. سیر اتفاقات باسرعت و ناگهانی اتفاق میافتند و این باعث میشود خواننده توان دل کندن از کتاب را نداشته باشد. کتاب خوبی بود و مناسب هدیه دادن به نوجوانان بالای ۱۳ سال. 0 6 گمنام 1403/1/21 خییلیی دوستش داشتمم 0 1 ℛ𝒶𝒽𝒾ℯ𝓁𝓁 1401/9/7 سلام 👋🏻 کتاب جالب و خوشقلمی بود... تصویر سازی خوبی هم داشت... داستان خلاقانهای بود(حداقل من تا به حال همتاش رو نخوندم) میشه گفت به موضوعاتی پرداختهبود که توی داستان ها وکتاب ها و نقلقولها مقهور موندهاند... و خلاصه من کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم حتی اگر به عنوان یک رمان عادی بخونیدش... 0 13 کوثر فیروزآبادی 1402/7/10 یک دورانی در حدودا ۱۰ سالگی بود که خیلی دنبال کتاب های انقلابی می گشتم،و این کتاب و یکی دو کتاب دیگه تنها چیز های خوبی بودن که به تورم خورد:( ولی یادم هست که چقدر ذوقش رو داشتم و یک شبه تمام شد.😁و به تمام نوجوانانی توصیه اش می کنم که دنبال یه چیز خاص می گردن برای خواندن. 0 1 پریسا نصیری 1400/10/7 رمان «نرگس» یک رمان نوجوان است که البته خلاف اسمش بیشتر حال و هوای پسرانه دارد، راوی یک پسر ۱۲، ۱۳ ساله است به نام اسماعیل در سال ۱۳۵۷ که سیر حوادث به طور کاملا ناگهانی او را از حال و هوای کودکیاش جدا کرده و وارد فضاهای جدیدی میکند که تا به حال از آنها چیزی نشنیده بود. اما پس «نرگس» کیست؟ نرگس خواهر بزرگتر اسماعیل است که تازه وارد دبیرستان شده و البته کمی بعد از شروع سال تحصیلی به دلیل داشتن حجاب، او و تعدادی از دانشآموزان را از مدرسه اخراج میکنند. نرگس شاگرد اول مدرسه و بسیار باهوش بود و اسماعیل در فکر و تلاش تا بتواند مشکل ادامه تحصیل خواهرش را حل کند. سیر اتفاقات باسرعت و ناگهانی اتفاق میافتند و این باعث میشود خواننده توان دل کندن از کتاب را نداشته باشد. کتاب خوبی بود و مناسب هدیه دادن به نوجوانان بالای ۱۳ سال. 0 2 مریم گلشن مهرجردی 1403/2/1 به نظرم این کتاب از بهترین کتاب های تالیفی ای بود که به عمرم خوانده ام. البته عمر من کلا 12 سال است! اما در این 12 سال خیلی کتاب خوانده ام. داستان درمورد دوران جنگ است. فکر میکنم که در این دوران به ما کمک میکند که حال بچه های غزه را درک کنیم.... اگر از این کتاب خوشتان آمد بهتان کتاب"یک تکه زمین کوچک" را هم معرفی میکنم! 4 10 زهرا عارفی پور 1402/9/2 شاید همان موقع که اسم این کتاب را بشنوید بگوئید که این یک رمان دخترانه است . ولی نه ....! داستان این کتاب مرا کمی یاد کتاب آن مرد با باران می آید انداخت ولی بازهم برایم شیرین بود. قلم نویسنده در این کتاب بسیار قوی و زیبا بود و خواننده را انگار جادو می کرد . این کتاب بشدت برای نوجوانان توصیه می شود 0 8 سادات 1402/6/13 حال و هوای بچه های قبل از انقلاب در حال تلاش برای حکومتی اسلامی! درس گرفتن اسماعیل از مصطفی و مرد شدنش! اخراج شدن نگرس به خاطر حجابش و ماجرای اسماعیل و خواستگار! زندان و حاج احمد و حاج آقا طباطبایی! دایی صمد و تظاهرات خیابانی و مدرسه! خانم فرحزاد و درخواست حجاب بچه ها! همه و همه حال و هوای قبل از انقلاب را تداعی میکند! این کتاب هم مثل کتاب "آن مرد با باران میآید" عالیه و قشنگه و حال و هوای خاص خودشون رو دارن پیشنهاد میکنم حتما بخونید. 0 8