معرفی کتاب همسر یک قاتل اثر ویکتور متوس مترجم شقایق خانجانی

همسر یک قاتل

ویکتور متوس و 1 نفر دیگر
4.2

1403/4/31

چهارده سال پیش، شوهر دادستان، جسیکا یاردلی به خاطر چندین سری قتل وحشیانه‌ای که انجام داده بود به زندان رفت.

جسیکا حالا یک زندگی عادی برای خود و  دخترش ساخته و یک وکیل محترم است.

اما وقتی یکسری قتل جدید شروع می‌شود که نشانه‌های شوهر سابقش، ادی، روی آن‌ها نمایان است، کابوس زندگی گذشته‌اش به واقعیت می‌پیوندد. اف‌بی‌آی از جسیکا می‌خواهد تا در دستگیری این قاتل مقلد به آن‌ها کمک کند که بدین معناست که باید به ملاقات شوهر سابقش رفته و با مردی ارتباط داشته باشد که زندگی‌اش را از هم پاشیده است. هر چه انگیزه‌ی قاتل مقلد روشن‌تر می‌شود زندگی جدیدی که جسیکا برای خود ساخته تیره‌تر می‌گردد. او باید از خودش بپرسد که به چه کسی می‌تواند اعتماد کند و آیا توان اینکه جلوی قاتل را بگیرد دارد؟ مردی که هر جرمش، مانند ولنتاینی خونین از طرف نابغه‌ای شرور است که جسیکا می‌ترسد هیچ‌وقت نتواند از دستش فرار کند.

لیست‌های مرتبط به همسر یک قاتل

🩸: چند سا
          🩸: چند سال پیش شوهرِ دادستان جسیکا یاردلی، به خاطر قتل‌های زنجیره‌ای به زندان رفت. حالا جسیکا با گذر از آن دوره‌ی سخت یک زندگی آرام برای خودش ساخته است. اما این آرامش با شروع قتل‌هایی درست مشابه با قتل‌های همسر سابقش، بهم می‌خورد. به خاطر همین موضوع، اف بی آی، سراغ جسیکا می‌آید، از او می‌خواهد تا در پیدا کردن قاتل کمک کند و حالا جسیکا مجبور است بعد از چندین سال به ملاقات با همسر قاتلش برود.

🩸: برای کسی که اهل کتاب‌های جنایی است، یک قاتل زنجیره‌ای در حبس، یک سری قتل‌های مشابه و یک قاتل مقلد، نوید یک داستان جذاب را می‌دهد.
"همسر یک قاتل" ریتمی خوب و روندی منطقی دارد و اینها از نقاط قوت کتاب هستند. شاید از جایی به بعد بتوان حدس زد اوضاع از چه قرار است ولی این چیزی از جذابیت‌های کتاب کم نمی‌کند و نویسنده توانسته تا پایان خواننده را همراه داستان کند. البته این نکته را هم باید در نظر بگیرید که به خاطر شغل جسیکا مقدار زیادی صحنه‌های دادگاه هم منتظر شماست. درنهایت "همسر یک قاتل" برای من کتاب متفاوتی بود، دوستش داشتم و پیشنهاد میکنم علاقه‌مندان ژانر جنایی یک فرصت به آن بدهند.
ترجمه هم خوب و روان بود، مشکلی نداشت.
طرح جلد کتاب را هم دوست دارم. 😶‍🌫️😅