مهاجمان فضا

مهاجمان فضا

مهاجمان فضا

نونا فرناندز و 1 نفر دیگر
3.8
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

4

خواهم خواند

7

ناشر
چشمه
شابک
9786220112280
تعداد صفحات
89
تاریخ انتشار
_

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        ما در دهه 1980 شیلی محبوس شده‌ایم. ابرهای تاریک بر زندگی‌مان سایه انداخته و در هزارتوی ترس، سانسور و اختناق سرگردان‌مان کرده است. همکلاسی‌مان، اِستِرِیا گونسالس، رفته و از دیده‌ها ناپدید شده، اما غیبتش در زندگی‌مان حضوری شبح‌‌گون دارد. تکه‌های درهم‌تنیده رؤیاها، نامه‌ها و خاطرات دوران کودکی را احضار می‌کنیم تا نگذاریم حقیقت پاک شود؛ مقاومت می‌کنیم و تکه‌ها را کنار هم می‌چینیم و می‌کوشیم معصومیت بربادرفته‌مان را بازپس بگیریم و علیه فراموشی بایستیم. نبردهای‌مان شبیه بازی ویدیویی محبوب‌مان، «مهاجمان فضا»، می‌شود و در دالان‌های وحشت دوستی‌مان به پیوندی ناگسستنی بدل می‌شود؛ مشعل امید در دل تاریکیِ دامن‌گستر.
      

لیست‌های مرتبط به مهاجمان فضا

بچه های سبزبی دوز و کلکسال گمشده ی خوآن سالواتی یرا

برج بابل

24 کتاب

واقعا عاشق تک تک تصویرسازی‌های این مجموعه‌ام. 🥲 و چندتاییش رو هم خوندم و دوست داشتم. :) دلم می‌خوادشون. 😩 در مقدمه کتاب‌ها در شرح اینکه چرا به نام برج بابل نامیده می‌شن نوشته شده: گفته‌اند تشتت و افتراق زبانْ عقوبت آدمیان بوده است؛ و ترجمه تلاش برای رسیدن به آن زبان وفاق، زبان هم‌دلی، زبان کامل و بی‌نقص، زبان آدم و حوا، زبان بهشت. «برج بابل» حالا نماد ناسوتی و ازدست‌رفتهٔ آن لغت تنها، آن زبان یگانه، زبان هم‌دلی انسان‌هاست. مجموعه کتاب‌های «برج بابل» شاید تلاش ما در بزرگداشت هم‌دلی از راه هم‌زبانی است: رمانک‌ها یا داستان‌های بلندی که در غرب به آن‌ها «نوولا» می‌گویند، از قضا بسیاری از آثار ادبیات مدرن جهان در چنین قطع و قالبی نوشته شده‌اند؛ آثاری که هرچند با معیار کمی تعداد صفحه و لغت دسته‌بندی می‌شوند، در اشکال سنجیده و پروردهٔ خود هیچ کم از رمان ندارد. در طبقه‌بندی این مجموعه، مناطق جغرافیایی را معیار خود قرار داده‌ایم و به شکلی نمادین، نام یکی از شخصیت‌های داستانی به‌یادماندنی آن اقلیم را بر پیشانی هر دسته نهاده‌ایم؛ مانند «شوایک» برای ادبیات اروپای شرقی و «رمدیوس» برای ادبیات امریکای لاتین. آثار ایرانی این بخش در مجموعه‌ای به نام «هزاردستان» ارائه می‌شود. این کتاب‌ها را می‌توان در مجال یک سفر کوتاه، یک اتراق، یک تعطیلات آخر هفته خواند و به تاریخ و ذهن زبان مردمان سرزمین‌های دیگر راه برد. در این سفرهای کوتاه به بهشتِ زبان،‌ همراه‌مان شوید.

111

یادداشت ها

          دیکتاتوری ترسناک است، کودکان را در کودکی پیر و رنج‌دیده می‌کند؛ حتی معنای مشخصی هم ندارد: نوعِ بدِ یک حکومتِ خودخواهانه. به مدخل ویکی‌پدیا که مراجعه کنیم به این جملات برمی‌خوریم:
"شکلی خودکامه از دولت و نوعی حاکمیت قدرت‌مداری است که قوانین از سوی یک شخص تعریف می‌گردد."
خیلی‌ها دیکتاتوری را اینطور تعریف می‌کنند اما حتی این هم معنای دقیقی برای دیکتاتوری نیست.

دنیای بچه‌ها، رنگی و فانتزی و خیال‌گون است، همه‌چیز را در نسبت خواب‌ها و بازی‌های‌شان تفسیر می‌کنند. اگر در زمانه دیکتاتوری هم باشند آن‌را با بازی‌های کامپیوتری‌شان مقایسه می‌کنند.

"مهاجمانِ فضا" بیش از اینکه داستان کوتاهی را درباره خواب‌دیدنِ چند نوجوان روایت کند، زندگی چند بچه‌مدرسه‌ای بین سال‌های ۱۹۸۲تا۱۹۹۴ را به تصویر می‌کشد، روایتی سیال بین خواب، عملیات چریکی، بازیِ کامپیوتریِ Space invaders، نامه‌های عاشقانه‌ای که قالبی دوستانه دارند و رعب و وحشتِ زندگی در زمانه دیکتاتوری.
        

15