معرفی کتاب زیستن در روزگار سخت اثر پما چودرون مترجم حسین میرشکرایی

3.8

ناشر
مثلث
1375/10/12

کتاب کلاسیک همیشه پرفروش پما چوردون در مورد غلبه بر مشکلات زندگی، به قلب معنویت و رشد شخصی می پردازد - اکنون در نسخه ای به تازگی طراحی شده یک هدیه عالی و افزودنی به کتابخانه معنوی فرد است. .چگونه میتوانیم زندگیمان را بگذرانیم، در حالی که به نظر میرسد همه چیز در حال فروپاشی است – زمانی که به طور مداوم ترس، اضطراب و درد بر ما غلبه میکند؟ پما چوردون پیشنهاد می کند که پاسخ ممکن است دقیقا برعکس آن چیزی باشد که شما انتظار دارید. در اینجا، در محبوبترین و تحسینشدهترین اثرش، پما نشان میدهد که حرکت به سمت موقعیتهای دردناک و صمیمی شدن با آنها میتواند قلب ما را به گونهای بگشاید که قبلا تصورش را هم نمیکردیم. او با اقتباس از خرد سنتی بودایی، ابزارهای تغییردهنده زندگی را برای تبدیل رنج و الگوهای منفی به راحتی همیشگی و شادی بی حد و حصر ارائه می دهد.این کتاب توسط مرجان میری لواسانی ترجمه شده است و نشر افکار اقدام به چاپ آن نموده است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به زیستن در روزگار سخت

نمایش همه

«آغاز کردن یک سفر معنوی مانند این است که در قایق بسیار کوچکی بنشینیم  به قصد جستجوی سرزمین‌های ناشناخته رهسپار اقیانوس شویم.»

پِماچودرون به عنوان فردی آشنا با آموزه‌های بودا، مرزهای بیداری و حال آگاهی را می‌پیماید و شما را در دل لحظات دشوار همراهی می‌کند. روایت کتاب برای افرادیست که فارغ از فلسفه زندگی، در پی پیوند با بدن، ذهن و افکار و احساسات خود هستند و براستی برای یک زندگی حقیقی چاره‌ای جز چنین پیوندی نیست. تمرینِ مشاهده خود به عنوان زمینه، زمینه یا آسمانی که موج ابرهای احساسات و افکار به آن هجوم می‌آورند در روزهای سخت، در کتاب تشریح می‌شود.
این مشاهده ذهن، همچون ماهی تازه از آب گرفته، بسیار گریزان است و جز با تمرین مکرر تقویت نمی‌شود. شرح تجربیات چودرون، ابزار کمکی خواهد بود برای تاب‌آوری در روزهای دشوار.

این ترجمه از کتاب با توجه به ویرایش محمد مهدی اردبیلی و با معرفی مصطفی ملکیان به دیگر نسخه‌ها ارجحیت دارد. اصل کتاب، سال 1997  منتشر شده و جزو کتاب‌های پر‌مایهٔ مرتبط با مراقبه و بودیسم می‌باشد. کتابیست که اگر مخاطب آن باشید مجدد به آن رجوع خواهید کرد.
من کتاب را با کمک و تسهیلگری سیاوش نیک‌پور و به صورت گروهی آغاز کردم و کل کتاب را نیز به صورت فایل صوتی درآوردیم. مطالعه گروهی کتاب به خصوص با تسهیلگری افراد آشنا با روان‌درمانگری مبتنی بر اَکت، تجربه بهتری به خواننده ارائه خواهد نمود.