معرفی کتاب چرا می خوابیم: قدرت خواب و رویا اثر متیو واکر مترجم ناهید ملکی

چرا می خوابیم: قدرت خواب و رویا

متیو واکر و 1 نفر دیگر
4.5

1399/10/21

کتاب چرا می خوابیم: قدرت خواب و رویا، مترجم ناهید ملکی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چرا می خوابیم: قدرت خواب و رویا

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به چرا می خوابیم: قدرت خواب و رویا

🌙💤 چرا می‌خوابیم؟
🛏 آیا خوابیدن فقط برای استراحت کردنه و این‌که انرژی‌مون رو بازیابی کنیم؟
‌
‌تا مدت‌ها دانشمندها مطمئن نبودن که چرا ما به‌طور طبیعی یک سوم از روزمون رو می‌خوابیم و حتی اون رو چیزِ بی‌فایده‌ای می‌دونستن. خواب مثل یک راز حل‌نشده بود. اما پژوهش‌های جدید چیزهای زیادی رو برامون روشن کرده‌ن:
‌
🧠🌱 ‌خوابیدن به قدری مهمه که همه‌ی عملکردهای زیستی بدن‌مون بهش وابسته‌ست و بعد از چندین روز نخوابیدن، عملاً می‌میریم.
‌
‌خواب به قدری مهمه که طولِ عمرمون، بیماری‌هایی که بهش مبتلا می‌شیم، وضعیت عاطفی‌مون، میزان یادگیری‌مون و خیلی چیزهای دیگه رو تعیین می‌کنه...
‌
‌در واقع باید حالا سؤال رو عوض کنیم و به‌جای «چرا می‌خوابیم» بپرسیم که «آیا عملکرد زیستی‌ای وجود داره که از خواب سود نبره؟»

🔹چرا رؤیا می‌بینیم؟
🔹چرا بعضی وقتا با این‌که خیلی می‌خوابیم بازم خسته هستیم؟
🔹چرا شب‌ها خواب‌مون نمی‌بره؟
🔹چرا نمی‌تونیم راحت از خواب بیدار شیم؟
🔹روزی چند ساعت خوابیدن «کافی‌»ئه؟
🔹چرا ساعت خواب آدم‌ها این‌قدر با هم متفاوته؟
🔹دنیای امروز چطور خواب ما رو از حالت طبیعی‌ش خارج کرده؟
‌
🌟‌ جوابِ همه‌ی این سؤالات و حتی چیزهای خیلی‌ بیشتر رو می‌تونید توی این کتاب پیدا کنید :)
‌
📖 ‌خوندنش هشت ماه طول کشید اما هر صفحه‌ش برام شگفت‌انگیز بود! از اون کتاب‌هاییه که باید آروم‌آروم بخونیدش تا همه‌ی مطالبش براتون جا بیفته.
‌
🎖‌ضمناً ‌«چرا می‌خوابیم» رو یک متخصص مغز و اعصاب و پژوهشگر برجسته‌ی حوزه‌ی خواب بریتانیایی (متیو واکر) نوشته و می‌تونید از علمی و معتبر بودنش مطمئن باشید. خوندنش رو با ترجمه‌ی نشر نوین پیشنهاد می‌کنم.✨