معرفی کتاب پوتین قرمزها: خاطرات مرتضی بشیری بازجو و مدیرمسئول جنگ روانی قرارگاه خاتم الانبیا اثر فاطمه بهبودی
فاطمه بهبودی و 1 نفر دیگر
4.2
9 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
چشم اسرار را بستم و در عقب وانت جا گرفتیم. باد سردی میوزید و سر بیموی سرهنگ از سرما سرخ شده بود. کلاه کامواییام را از سر برداشتم و روی سر او کشیدم. سرش را به این طرف و آنطرف گرداند، کلاه را لمس کرد و با صدای بغض آلودی گفت: «شما دیگر چه مردمی هستید!»پ نمیدانستم بغضش از عذاب وجدان است یا میخواهد عواطفم را تحت تاثیر قرار دهد. جوابی ندادم و چشم دوختم به جادهو صدای سوز گریه سرهنگ را در میان زوزه باد میشنیدم.
لیستهای مرتبط به پوتین قرمزها: خاطرات مرتضی بشیری بازجو و مدیرمسئول جنگ روانی قرارگاه خاتم الانبیا
یادداشتها
1401/1/24
1401/4/28
1402/1/13
1403/2/17
1401/11/22
کتاب پوتین قرمزها از اون کتابهای متفاوتیه که خوندنش رو بشدت توصیه میکنم. این کتاب خاطرات مرتضی بشیری، بازجو و مدیر مسئول جنگ روانی قرارگاه خاتم الانبیا، از بازجویی اسیران رده بالای عراقی است. یکی از قسمتهای قابل توجه اش برای من، بازجویی از محمدرضا جعفر عباس الجشعمی و همچنین مضر سعدون اسلومی الامیر بود، همون افرادی که در ام الرصاص اون جنایت جنگی رو در مورد شهدای غواص به بار آوردندیکی از قسمتهای قابل توجه اش برای من، بازجویی از محمدرضا جعفر عباس الجشعمی و همچنین مضر سعدون اسلومی الامیر بود، همون افرادی که در ام الرصاص اون جنایت جنگی رو در مورد شهدای غواص به بار آوردند
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/2/10