معرفی کتاب امام رئوف اثر نرجس شکوریان فرد امام رئوف نرجس شکوریان فرد 4.6 16 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 46 خواهم خواند 12 ناشر عهد مانا شابک 9786226084802 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار 1399/5/19 توضیحات کتاب امام رئوف، نویسنده نرجس شکوریان فرد. لیستهای مرتبط به امام رئوف مصطفی مَدمُلی 1402/4/31 کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)..... 2 52 فاٰطمهزهرا 1402/4/7 دلآرام💌؛ 7 کتاب من خودم گاهاً هر زمان دلم میگیره میام یکی از کتابها رو باز میکنم و بدون نگاه کردن یه صفحه رو باز میکنم که ببینم رزقم چیه و امام چی بهم میگه :) 0 14 کتاب خوب 1403/2/8 شاه پناهم بده 13 کتاب شاه پناهم بده: بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی امام رضا، امام جواد، امام هادی و امام عسکری علیهمالسلام ای حرمت ملجأ درماندگان، دورمران از در و راهم بده... رضا جان در ابتراط با امام رضا، حضرت جواد، امام هادی و امام عسکری علیهمالسلام هفده کتاب در اینجا تقدیم نگاههایتان میشود. کتابهایی که بعضیشان رنگ و بوی تحلیلی و پژوهشی دارند و بعضی دیگر با سبک داستان کوتاه و زبان ساده و روان و خوشخوان نوشته شدهاند. امیدواریم نگاه و مطالعهٔ تکتک صفحات هر کدام از این کتابها دستآوزیزی باشد برای پیوند بهتر و اتصال محکمتر با اندیشه و عمل این چهار عشق عزیزمان. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مرضیه احمدی 1401/2/31 قسمتی از متن کتاب: آقاجان... من اگر آنکسی نیستم که مورد پسند شما باشم اما تو همانی که باید! تو امام رئوف و مهربان منی! تو صاحب کرامتی، تو آقایی، آقا... آقا علی بنموسی الرضا! همانی که مرا واداشته به اینکه ورد زبانم این باشد: تمام زندگیام فدایت آقا! بِأبی اَنتَ و اُمّی وَ نَفسی و أهلی وَ مالی... 0 3 کتاب خوب 1403/2/9 در کتاب «امام رئوف» از زندگی و سیره امام رئوفمان با سبکی متفاوت میخوانیم و میبینیم. برای نگارش این کتاب منابع مختلفی مانند عیون اخبارالرضا، مستدرکالوسائل، بحار¬الأنوار، وسائلالشیعه و... استفادهشده تا در کنار ذکر فضایل و کرامات امام هشتم، روایات و احادیث مربوط به ایشان را برای دوستداران و عاشقان امام رئوف گردآوری کند. «خانم شکوریانفرد» با قلم احساسی و شیوا، متنهایی زیبا و خواندنی متناسب با ذائقۀ امروزی آفریده تا دل هر مشتاقی را به امام مهربانیها متصل کند. این نگاه متفاوت و زیبا، باعث میشود این احادیث و روایات در ذهن انسان ماندگارتر شوند. خواندن این کتاب به همه دوستداران و عاشقان امام علیبنموسی الرضا(ع) پیشنهاد میشود. 0 0 موعودِ عصر 1403/10/7 بسمه تعالی یا علی بن موسی الرضا علیه السلام آقاجان حتی خواندن کتاب هم درباره شما حس پر انرژی و آرامش کنار حرم باصفای شما را داره ، زندگی با شما خیلی زیبا و دوست داشتنیه . خانم شکوریان فرد در این کتاب خیلی سعی کردن که پیام ها را در جملات قصار و البته کاربردی به مخاطب ارائه کنند که فکر می کنم تا حدود زیادی موفق عمل کردند ، سبک کتاب را خیلی پسندیدم و خودم را در کنار امام رئوف حس کردم ؛ فضاسازی ها هم به نحو شایسته ای صورت گرفته که می تونست در قالب بهتری گذاشته بشه .گسترش فرهنگ چهارده معصوم علیهم السلام با قلم ایشان قابل تقدیره . این کتاب به آنهایی که می خواهند مختصر و برای آشنایی با سیر زندگانی آقاجان امام مهربانی ها علی بن موسی الرضا آشنا بشن را به شدت توصیه می کنم . يا وَجيهاً عِنْدَاللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَاللّهِ اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن. 0 1 ℛ𝒶𝒽𝒾ℯ𝓁𝓁 1401/9/2 جلد قبلی قشنگتر بود🥺 0 4