لیستهای کتاب "Marina" لیست منتشر کرد. 6 روز پیش عاشقانه هایِ آرومِ نازنازی 🚶🏻♀️ 4 کتاب یچیزی رو متوجه شدم که هرکی توی هر سطحی از کتاب خوندن بعضی اوقات نیاز به یه محتوای آروم و دلنشین داره که بخونه و صرفا لذت ببره،ایناکتابایی هستن که خودم باهاشون همچین تجربه ای داشتم فقط بدونین ممکنه خیلی کلیشه ای باشن. رمزش اینه که وقتی میخونینشون سخت نگیرین و فقط لذت ببرین💞 لیست درحال به روز رسانیه. 2 5 نورماه💚؛ لیست منتشر کرد. 6 روز پیش این کتاب ها کارشون لمس کردن قلبته🥲🎀؛ 18 کتاب با تک تک لحظات این کتاب ها میشه ذوق کرد؛ عاشق شد؛ خوشحال شد؛ تعجب کرد؛ غمگین شد؛ اشک ریخت؛ و در اخر با تموم شدنش با خودت میگی حالا چجوری از دنیای این کتاب دل بکنم و به دنیای خودم برگردم؟🖇️❤️🩹. 11 38 گربهٔ نویسنده لیست منتشر کرد. 1404/5/21 مگه میشه عشق و باهاشون تجربه نکنی 17 کتاب صوحبتی نمیمونه... عاشقانه؟ معلومه! 0 3 nazgol لیست منتشر کرد. 1404/5/19 کتاب های مورد علاقه نازگل 24 کتاب اینجا کتاب های مورد علاقم رو می خوام قرار بدم موضوع کتاب های توی این لیست خیلی به هم ربطی نداره پس فکر کنم هر کسی بتونه یه کتاب از توش انتخاب کنه تا بخونه 0 4 پرنیا🐸🍃 لیست منتشر کرد. 1404/4/29 تابستان ۱۴۰۴ 🌻💫 14 کتاب مطمعن نیستم همشو میخوانم یا نه. 0 14 Negar لیست منتشر کرد. 1404/4/16 کتاب هایی که در 1403 خواندم؛ 45 کتاب عاشق تک تک صفحاتشونم:) 0 16 M²H¹ لیست منتشر کرد. 1404/4/11 تابستون ورقه ها 📜🍀 24 کتاب قراره تابستونمو با کتاب وقت بگذرونم🦢🐚 0 9 ALL ABOUT SHIN لیست منتشر کرد. 1404/4/9 کتاب هایی که میخوام به ترتیب بخونم 50 کتاب لیستی از ۵۰ کتاب های من هست که از امید بخش به سمت فلسفه و فانتزی قراره خونده بشه 0 15 hirotoo لیست منتشر کرد. 1404/3/29 کتاب های تابستون 22 کتاب کتابهایی که قراره تابستون امسال بخونم 1 7 𝓜𝓸𝓬𝓱𝓲 لیست منتشر کرد. 1404/3/27 تابستون کتابی✨😭 29 کتاب این کتاب ها کتاب های تابستونمه اگر خدا بخواد و جیب محترم یاری کنه😂(نصفشونو خریدم خداروشکر) 7 23 setayesh لیست منتشر کرد. 1404/2/15 بهترین های عاشقانه 32 کتاب چند تا از کتاب های این لیست در ژانر معمایی ، اما عاشقانه هستن که از اسم اونها متوجه میشید 🥰♥️ و لیست مدام در حال تغییره 0 17 Melodi لیست منتشر کرد. 1404/2/6 کتابهایی که قرار نیست هیچ وقت بخونم 6 کتاب من این کتابها را قرار نیست هیچ وقت بخونم چون که ژانرشون رو دوست ندارم این کتابها از نظر من اصلاً کتابهای خوبی نیستند 4 5 Anita y لیست منتشر کرد. 1404/1/13 چه خبر از ۴۰۳🕯📚 48 کتاب کتابایی که امسال خوندم لیست قبلی پاک شد🥲 4 39 < Sahar > لیست منتشر کرد. 1404/1/10 شاید ۱۴۰۴🤭-! 72 کتاب کتابهایی که قصد دارم توی سال جدید بخونم. نمیدونم موفق میشم بخونمشون یا نه اما هر کتابی که خونده بشه همینجا تو کپشن اضافه میکنم پس این لیست آپدیت میشه🤝-! اگه کتابی رو خوندید و دوست داشتید خوشحال میشم به منم پیشنهادش بدید تا توی لیست قرار بدم و اگه عمری باقی باشه بخونمش❤️🔥. ignite me✅️ دزیره جلد ۲ ✅️ اخگری در خاکستر جلد یک✅️ رقیبهای ازلی✅️ bonded by thorns جلد یک beasts and briars✅️ مشعلی در برابر شب جلد دو✅️ Blood of my monster جلد یک my monster✅️ Woven by gold جلد دو beasts and briars✅️ this woven kingdom جلد یک✅️ restore me✅️ مرگ پشت دروازهها جلد ۳✅️ this infinite threads جلد دو✅️ دختری که ماه را نوشید✅️ آسمان پس از طوفان جلد ۴✅️ house of flames and shadows✅️ جنگ تریاک جلد یک✅️ انتخاب✅️ برگزیده جلد دو✅️ شاهدخت جلد سه✅️ Bodyguard ✅️ 0 45 غزلِ فرار کرده از دفترِ حافظ✨. لیست منتشر کرد. 1403/12/30 بهیادموندیترینهایهزاروچهارصدوسه✨️🤍 17 کتاب این کتابا توی سالی که گذشت برای من یادآور لحظات خوب و شیرینی بود که همراه با خوندنش بهم منتقل شد✨️💗 8 37 درمان یافته توسط کتاب و موسیقی؛ لیست منتشر کرد. 1403/11/20 کتابهایی از جنس نوازش روح؛ 27 کتاب این کتاب ها روانتو شست و شو میده و به آدم بهتری تبدیلت میکنه🛐🎀 0 7 طناز لیست منتشر کرد. 1403/10/24 کتابهای ۱۴۰۳ 23 کتاب این لیست کتاب هایی هست که تو ۱۴۰۳ خوندم 0 20 ꧁༒☬ 𝓜𝔂𝓼𝓽é𝓇𝓪 ☬༒꧂ لیست منتشر کرد. 1403/10/23 جذاب ترین کاپل های کتابی 💞 9 کتاب هانا بروکس + جک استایلتون = بادیگار😎 جولیت فروس + آرون وارنر = خردم کن❤ لایا + لایاس = اخگری در خاکستر🌌 هیکاری + سم = به امید دل بستم🥺 ایوری + جیمسون = بازی های میراث🤑 الیزابت + دارسی = غرور و تعصب📖 کاترین + هیتکلیف = بلندی های بادگیر💐 فابل + وست = فابل🌊 ویل + رینارد = جادو هرگز نمیخوابد🔮 0 15 Sarina🧚♀️✨️ لیست منتشر کرد. 1403/8/10 لیست بهترین عاشقانه ها 11 کتاب این کتاب ها جزو بهترین عاشقانه هایی بود که خوندم و پر از حس خوب و قشنگه حتما بخونید پر از حس خوب، هیجان و عشق🧚♀️✨️ 1 16 Hanisa لیست منتشر کرد. 1403/8/5 معروف!!!!!!!🔥 34 کتاب این کتابا خیلی تو فضای مجازی سروصدا به پا کردن و خیلی هم معروفن 6 19