لیستهای کتاب Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/4/24 خواهم خرید/قرض گرفت 54 کتاب کتاب هائی که میخواهم بخرم یا قرض بگیرم در این لیست قرار میگیرند. هنگامی که یک کتاب خریداری شود/قرض گرفته شود/از خریدنش پشیمان شوم، آن کتاب از لیست حذف میگردد . ✨️🌷 0 20 آیلین لیست منتشر کرد. 1403/5/15 کتاب های ایرانی 38 کتاب کتاب های ایرانی بسیار قشنگ که من از خوندنشون لذت بردم و یا میشناسم این کتابا واقعا ارزش خوندن دارن بعضی ها رو نتوستم توی این لیست قرار بدم چون پیداشون نمیکرد ولی خودم خوندمشون و واقعا دوسشون داشتم حیفم اومد نگم پس همینجا میگم مجموعه پسران نشاندار یه داستان که تو تهران خودمون اتفاق می افته از داستان و افسانه های قدیمی الهام گرفته شد و امروزه اتفاق می افته تو این پری ها دیو ها و موجودات افسانه ای حضور دارن #حمایت از کتاب ایرانی 0 17 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 لیست منتشر کرد. 1403/5/29 از ناشر معروف چی دارم؟ 37 کتاب از انتشارات معروف چیا دارم. اونایی که خوندم جلوشون ✔️ هست و اگه نخوندم هیچی جلوشون نیست. از بعضی انتشارات هم زیاد دارم پس ازشون سه تا میزارم. باژ : پری دریایی میلکان : مادروغگو بودیم✔️_ در جستجوی الاسکا کتاب مجازی: سم هستم بفرمایید ✔️_دختری که در اعماق دریا افتاد✔️ کوله پشتی: گربه ای که کتابها را نجات داد✔️_ کتابخانه نیمه شب✔️ کتابسرای تندیس: الیس در سرزمین عجایب _ زمان سوار✔️ بهنام: زندگی نامرئی ادی لارو _ فال نیک مون: دیگرستان✔️ هرمس: خوناشام ساسکس✔️_ جنایت در شب آتش بازی✔️_جلد سوم تا ششم مدرسه مالوری✔️ دانش افرین: مغازه جادویی✔️ افق: جیمز و هلوی غول پیکر✔️_ آرزو های بزرگ✔️_ هویج بستنی✔️ قدیانی: هوشمندان سیاره اوراک✔️_ بابالنگ دراز✔️_ کت رویال جلد ۴ و ۵ و ۶ ( چهار رو نخوندم) ✔️ هوپا: زنان پیشرو✔️_ کتاب تابستان✔️_جلد ۲ و ۵ شکسپیر خندان✔️ پرتقال: خود دوست داشتنی من✔️_ بی صدایی✔️_ سفر به انتهای دنیا✔️ پیدایش: لیلی و مجنون✔️_ دختر افتاب✔️_ باز همان خواب را دیدم✔️ 5 17 فاطیما لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کتاب های ایرانی شاهکار 23 کتاب چرا خودمان را دست کم گرفتیم ؟ ما اگر بخواهیم ، میتوانیم بهترین ها را در ژانر فانتزی ، اسطوره ای ، طنز ، رئال و علمی تخیلی برای نوجوانان بنویسیم... اگر بخواهیم... #حمایت_از_کتاب_ایرانی 0 9 farah لیست منتشر کرد. 1403/4/23 کتاب ایرانی ! 11 کتاب #حمایت_از_کتاب_ایرانی 0 20 هستی لیست منتشر کرد. 1403/4/22 حمایت از کتاب ایرانی! 27 کتاب بزرگ کردن آثار غیر ایرانی را بس کنید! نگاهی به آثار خودمان داشته باشید... کتابها رو مطالعه کنید؛ تنها مطالعه کنید! حتی اگر خوشتان نیامد، باز هم با نقد کردن کتاب به نویسنده کمک میکنید! - شما هم کتابهای خوب ایرانی را به ما معرفی کنید. #حمایت_از_کتاب_ایرانی 37 235 جایزه ادبی پرانتز لیست منتشر کرد. 1402/11/15 لیست نهایی کتابهای سال اول جایزه ادبی پرانتز 57 کتاب پس از پایان مهلت فراخوان کتابها، در مجموع حدود ۶۰ اثر از ۱۵ ناشر به دبیرخانه پرانتز رسید. به تفکیک، ۲۶ کتاب در بخش کتابِ اولِ نویسنده، ۱۸ کتاب در بخش جوان (یانگ ادالت) و ۱۷ کتاب در بخش کتاب بزرگسال، دارای شرایط حضور در لیست نهایی بودند. 5 85