لیستهای کتاب Khatoon لیست منتشر کرد. 1403/12/1 سفر به شرق 8 کتاب کمی حس خوب... 0 4 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/24 مهمون هایی که از نمایشگاه میگیرم 57 کتاب شاید کل اینها رو از نمایشگاه بگیرم😅 2 32 حنا دروی لیست منتشر کرد. 1403/12/6 جنایی_معمایی 9 کتاب از خوبای جنایی و معمایی که خوندم بعضی معمایی هستند بعضی جنایی و بعضی هر دو! به ترتیب علاقه شخصی خودم چیدم 0 19 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات کره جنوبی 24 کتاب کتاب های نويسنده های کره ای 0 23 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 لیست منتشر کرد. 1403/8/23 آسیایی ولی در شرق آن🐉 12 کتاب همهی ما عاشق قاره آسیایی هستیم امّا کجای آن🤔⁉️ من میدونم😏 همتون عاشق شرق قاره هستید. به واسطه فیلم و سریال های متفاوت و قشنگ علاقهمند شدیم مثل سریال های قدیمی : جومونگ ، یانگوم ، دونگی و کافه پرنس و... و سریال جدید عشق کهکشانی ، شیطان من و... ولی تا به حال کتابشون خوندی🤔⁉️ کتابهایی باحال و فانتزی و طنز و عاشقانه... بیا تا بهت بگم چیا بخونی تا دلت بره پیش اونجا. پس بیا سوار اژدهات شو تا ببرمت اونجا🐉 0 9 fateme لیست منتشر کرد. 1403/4/27 کتاب های نهچندان شناخته شده که ارزش خواندن دارند. 27 کتاب این لیست رو بخاطر کتابهایی منتشر کردم که در حقشون اجحاف شده و شاید بیشتر از کتابهای معرفی شده تو بوکتاک و... ارزش خوندن داشته باشن . 1 13 yasi☆s لیست منتشر کرد. 1403/4/28 جنایت های شیرین 9 کتاب کتاب های جنایی برگ ریزون🔪🩸:/ 3 10 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/3/30 کتاب های آسیای شرقی پارت ۱ 17 کتاب لطفا بخونید: کتابها بعضی ژاپنی هستن یا توسط نویسنده هایی نوشته شده که آمریکایی یا ... هستن یا داخل قاره های دیگه زندگی میکنن پارت اول هست و لطفا تو پارت دوم هم کپشن بخونید❤️ 0 12