لیستهای کتاب باران هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/3/26 خواندههای ۱۴۰۳ 91 کتاب همراهانِ کتابیِ من در ۱۴۰۳ 0 18 ناجه نوروزی لیست منتشر کرد. 1403/6/20 بامزه هایی که از آقای مهردادصدقی خوندم 7 کتاب طنز جذابی داره و خیلی دوست داشتنیه 0 18 Alireza Balouei لیست منتشر کرد. 1403/7/9 مجموعه رمان طنز😁 7 کتاب رودهبُر میشی از خنده😂 تیکههای محلی جذابی داره🤏🏼🥹 0 11 فهیمه حدیدی لیست منتشر کرد. 1403/1/14 نمکخوان فارسی 🧂🤍 86 کتاب به نام مهربان ترین دیروز پستی گذاشتم درباره طنز فارسی و کتاب هایی که لبخندهای شیرینی می سازند و نمکشان به دل می نشیند. یک لیست از کتاب های محبوبم ضمیمه کرده بودم ، با محبت شیرین شما و نظرات و تجربه دقیقِ کتابخوان ها این لیست صمیمی و خواندنی تر شد. امیدوارم لبخند بعدی تون رو از این لیست انتخاب کنید😁🤍 پ،ن : تماما نثرند ، عناوین شعر لیست مجزایی خواهند داشت. راستی، شما نمی خواهید لیست رو کامل کنید؟!🫰🏻 12 47 میثم عصاره لیست منتشر کرد. 1403/4/13 زندگی کردن با آدم ها ...... 8 کتاب با تک تک این کتاب ها زندگی کردم شاید این لیست کمک کند تا شخصی دیگر ، حس خوب مرا حین خواندن کتاب تجربه کند ...... 0 3 ابوالفضل امیرآبادی زاده لیست منتشر کرد. 1402/6/23 دنیای شیرین آبنباتی 14 کتاب معرفی کتابهای مهرداد صدقی 1 12