Little Crow دنبال کردن Little Crow @littlecrow عضویتتیر 1404 13 دنبال شده 18 دنبال کننده کتابدوست اعظم(291 کتاب)194امتیاز دنبال کردن ?Wassup 0یادداشت296امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 291 کتاب در حال خواندن 13 کتاب خواهم خواند 66 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نشده است. چالشهااین کاربر هنوز به چالشی نپیوسته است.لیستها نمایش همه Little Crow 1404/4/12 - 12:47 کتابایی که ۲۰۲۵ خوندم 69 کتاب نمیدانم عنوان مشخصه 0 24 بریدههای کتاب نمایش همه Little Crow دیروز راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها داگلاس آدامز 3.9 35 صفحۀ 111 تریلیان حدس میزد که دلیل اصلی زندگی موفق و هیجانانگیز زاپود اینه که او هیچوقت معنای کارهایی رو که میکنه درست نمیفهمه. 0 0 Little Crow دیروز راهنمای کهکشان برای اتواستاپ زن ها داگلاس آدامز 3.9 35 صفحۀ 78 ايزد میگه:《 من هیچ وقت وجود خودم رو ثابت نمیکنم چون اثبات وجود من ضد باور به وجود منه و بدون باور به وجود من، من وجود نخواهم داشت.》 0 0 Little Crow 2 روز پیش Bungo Stray Dogs Kafka Asagiri 5.0 2 صفحۀ 160 A bird born in a cage never realizes it's prisoner. It doesn't even know it's not free. It just dies happily in its cage. 0 1 Little Crow 2 روز پیش Bungo Stray Dogs Kafka Asagiri 5.0 2 صفحۀ 150 0 2 Little Crow 4 روز پیش Bungo Stray Dogs Kafka Asagiri 5.0 2 صفحۀ 123 4 2 فعالیتها فعالیتی یافت نشد.