لیستهای کتاب نازنین لیست منتشر کرد. 1403/10/21 پیشنهاد من 🌱📚 33 کتاب بهترین کتاب هایی که تابهحال خوندم و همیشه به بقیه پیشنهادشون میکنم ✨️ سعی کردم از هر حوزه چند تا رو که بیشتر دوست داشتم انتخاب کنم 0 10 رازیــــل؛🍋 لیست منتشر کرد. 1404/1/5 سال ۱۴۰۳ همراهیم کردن!🍊 30 کتاب از انتخاب کتاب هام در این سال بسیار خرسندم به جز چند مورد انگشت شمار؛ 0 5 Danesh لیست منتشر کرد. 1403/2/19 کتابای ۱۴۰۳ 57 کتاب سلام به من هنگامی که میخواند هنگامی که مینویسد کتاب هایی که در طول امسال میخونم رو اینجا میگذارم، لیست در حال تکمیل.... هدفم: ۵۰ کتاب تا پایان ۱۴۰۳ 2 34 محمد کامیابی لیست منتشر کرد. 1403/1/5 کتاب های سال ۱۴۰۳ 46 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده شده 2 23 عطیه سامانی پور لیست منتشر کرد. 1403/3/10 کتاب های ۱۴۰۳ 7 کتاب با تمرکز بر موضوع ۱-مرگ، ۲-زندگی پیامبر 0 6 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/9/23 عشقبازی ۱۴۰۳ 45 کتاب للحق! امسال بود یا زمستون سال قبل یادم نمیاد! اما این رو یادم میاد که یه شب سرد و استخونسوز -و به قول ما همدانیها زقّومبار- که داشتم توی ماشین از کلاس فیزیک برمیگشتم و حوصلم سر رفته بود زیر نورِ تیرای چراغبرق و به زحمت یه کتابی رو از توی کیفم پیدا کردم و شروع کردم به خوندنش؛ و این کتاب جذاب و خوندنی و خوردنی، شد اولین شروع عشقبازی من با کتاب. و در اثنای این عشقبازیها آشنا شدن با حسنآقا (حسنشونم) بهترین هدیهای بود که خدا میتونست توی مسیرم قرار بده و من رو در این راستا کتابخون کنه:) و اینگونه ما کتابخوان شدیم و با کمک حق و برای حق کوشیدیم کتابخوان بمانیم و دعوت حق را در راستای عمل به دستور ولیفقیه -مبنی بر کتابخوانی- لبیک گوییم. + این لیست تا پایانِ سال ۱۴۰۳ بروز میشه و قطعاً به این کم نباید قانع بشیم. 2 19 نازنین لیست منتشر کرد. 1403/9/9 مذهبی _ عرفانی 🕌 18 کتاب برای خوندن بیشتر کتابهای این لیست باید مطالعه و پیش زمینه ای درمورد فلسفه مذهبی و معارف داشته باشید.✨️ 0 6 پـَنـآه:)| ملیکا طاهری لیست منتشر کرد. 1403/9/15 گذری بر آن دنیا... 4 کتاب کتاب هایی خواندنی مربوط به زندگی پس از زندگی... همان زندگی اصلی که قرار است از این دنیا توشه ای ببریم.. پس چقد خوب که اونو بشناسیم! 0 1 𝚉𝚊𝚑𝚛𝚊.𝙷 لیست منتشر کرد. 1403/8/27 لیست کتاب های پیشنهادی 26 کتاب کتاب های مذهبی که ازشون لذت بردم و یاد گرفتم :) 0 22 فاطمه فرجامی نیا لیست منتشر کرد. 1403/6/3 در وادی حق الناس و معاد 4 کتاب کتاب های کوتاه و کم حجم زیر، ساعتها بلکه سالها شما را به فکر وا میدارند... 0 8 H.Alipour لیست منتشر کرد. 1403/1/30 کتاب هایی که درسال ۱۴۰۱ خوانده ام🦋 6 کتاب 📚 0 0 الف. موسوی لیست منتشر کرد. 1402/11/23 زندگی پس از زندگی 4 کتاب مرگ از آنچه فکر میکنیم به ما نزدیکتر است. 2 10 Amirr.R لیست منتشر کرد. 1402/3/3 اندر احوالات آن دنیا 10 کتاب داستان ها، رمان ها و مطالب علمی در مورد جهانی دیگر..... 0 6 مهاجر لیست منتشر کرد. 1402/9/18 کتابهای۱۴۰۲ 6 کتاب کتابهایی که امسال میخونم رو اینجا اضافه میکنم. 0 2 احمد خلیلی لیست منتشر کرد. 1402/5/26 تجربه نزدیک به مرگ 4 کتاب فقط برای کمی به خود آمدن... 1 7 محمدحسین بستان منش اقدم لیست منتشر کرد. 1402/3/3 کتاب های پیشنهادی 7 کتاب من از خوندن این کتابا خیلی لذت بردم امیدوارم شما هم لذت ببرید 0 6 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/2/22 باید از نمایشگاه کتاب۱۴۰۲ خرید:) 16 کتاب رمانهای خوب ایرانی که باید بخونی و میتونی از نمایشگاه کتاب خریداری کنی.. 2 33 معصومه السادات صدری لیست منتشر کرد. 1402/1/20 حیاتی دگر 4 کتاب اینجا گذر گاه است برای عبور مقصد اصلی جای دیگری است.. 0 14 زهراسادات حجازی لیست منتشر کرد. 1401/4/28 داستانهای مرگ 5 کتاب آنسوی مرگ، سه دقیقه در قیامت، تقاص، شنود، بازگشت، با بابا رو درمورد تجربههای نزدیک به مرگ خوندم، و تصمیم گرفتم هر کتابی که راجب به مرگ و تجربههای نزدیک به مرگ نوشته شده رو بخونم، خیلی علاقهمند شدم که در این رابطه بیشتر مطالعه کنم و بیشتر بدونم. با کتابهای داستانی شروع کردم و هدفم اینه که به کتابهای تخصصی در این زمینه برسم ان شاءالله، بهترین کتابی که خوندم در این موضوع هم کتاب آنسوی مرگ بود، دو بار خوندمش، حتی لازم میدونم هر ماهی یکبار بخونمش ولی خب میسر نیست. 😅 1 30