لیستهای کتاب پرومیثه. لیست منتشر کرد. 1404/5/13 قصد خرید دارم. 47 کتاب کتابهایی که ندارم، اما توی لیست خریدم گذاشتمشون. 0 4 علی غروی لیست منتشر کرد. 1404/3/2 بهترین کنال هابی تا حالا خوندم✨🌷😍 42 کتاب اگه یک روزی شما بخونیش اصلا نمیتونی کنارش بزاری؟! 🥰😎 0 1 آزاده اشرفی لیست منتشر کرد. 1403/12/22 کتابهای چند جلدی ۰۴ 21 کتاب هدف امسال: ساماندهی کتابهای چند جلدی کتابخانهام 2 5 فاطمه مینایی لیست منتشر کرد. 1403/6/11 جذاب ترین کتاب هایی که خوندم ☺ 7 کتاب نسحه ی فیزیکی این کتاب ها رو خوندم و اونقدر غرق لذت شدم که تصمیم دارم حتما نسخه ی کاغذیشو برای کتابخونم بخرم تا نفس کوچولو که بزرگ شد حتما بخونه و لذت ببره😊 0 7 Gambler لیست منتشر کرد. 1403/2/22 بهترینهای صد کتاب اولی که مطالعه کردم 21 کتاب . 🌿 بین 100 کتاب اولی که مطالعه کردم، این 11 کتاب ( به ترتیب ) برای من بهترین بودند : ⭐🏅🏅🏆مجموعه بلور دخت ایرانی ( دو جلدی ) ⭐🥈🎖️ خواجه تاجدار ( دو جلدی ) ⭐🥉 مجوعه کلیدر ( مجوعه پنج جلدی ) ⭐🎊 مجوعه آتش بدون دود ( ٧ جلدی ) ⭐ مجموعه شکر تلخ ( شکر تلخ، گزنه، قلم سرنوشت ) 🌟 حرمسرای قذافی 🌟 شوهر آهو خانم 🌟 خوشه های خشم 🌟 بامداد خمار 🌟 یک شب فاصله 🌟 مادام بوواری ✍🏻 ٢٢ اردیبهشت 1403 2 13 Gambler لیست منتشر کرد. 1402/12/17 رمان های تاریخی راجع به ایران 17 کتاب در این بخش، چند تا از بهترین رمانهای تاریخی که راجع به ایران هست رو انتخاب کردم. اگر شما هم رمانی راجع به این موضوع میشناسین، به من اطلاع بدین که به این لیست اضافه کنم. 0 9 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 رمان ایرانی📚 55 کتاب ترجیح میدهم رمانی ناشناخته باشم تا حکایتی جالب و کوتاه در فصلی از کتاب زندگیت ✍️ رامین وهاب 2 10 مهتاب تیموری لیست منتشر کرد. 1402/3/31 کتابهای خوانده شده در ۱۴۰۲ 59 کتاب سال نو! کتابهای نو! همونطوری که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست، از اول سال ۴۰۲ اینطور به نظر میرسه که امسال کتابهای متفاوتتری رو قراره بخونم. طبق هر سال هدف ماراتن سال رو روی ۵۲ جلد میذارم. اگر مشغلهها اجازه بدن امیدوارم که لیست امسال، پربارتر باشه. کی میدونه؟ 0 23 مهدی اسماعیلی لیست منتشر کرد. 1402/1/4 خوانده شدههای ۱۴۰۲ 29 کتاب لیست کتابهای مطالعه شده در سال ۱۴۰۲ 0 33 فهیمه . مؤذن لیست منتشر کرد. 1401/12/25 بهترین رمان بلند فارسی 5 کتاب کلیدر به قلم محمود دولت آبادی، یکی از بهترین های ادبیات فارسی هست که بیان جزئیات در داستان ، آدم رو منقلب میکنه و به وجد میاره . 0 35 یه عشق کتاب ...📚🖋️ لیست منتشر کرد. 1401/11/25 بهترین رمان های تاریخی 16 کتاب رمان تاریخی، رمانی است که تلاش میکند گذشته و شرایط دوران گذشته را بازگو کند و شخصیتها، زمان رمان و محل وقوع آن، در واقعیت ریشه دارند. رمان تاریخی، عموما پیشزمینه سیاسی یا اجتماعی دارد. در ادامه میخواهیم تعدادی از بهترین رمانهای تاریخی را معرفی کنیم. 0 22