لیستهای کتاب fatemeh nazemi لیست منتشر کرد. 7 روز پیش آسمان | Sky 34 کتاب دفاع مقدس، مدافعان حرم، خاطرات جبهه و جنگ، زندگینامه و خاطرات 0 1 حسین شیرزادی لیست منتشر کرد. 1404/5/28 کتاب های طنز زمان جنگ، از اقای داوودامیریان 8 کتاب عرض سلام کتابهای طنز زمان جنگ که بسیار برای نوجوانها پیشنهاد میشه، دورانی که تازه وارد نوجوانی شده بودم و میخواستم شروع کنم به کتابخواندن با کتابهای آقای امیریان شروع کردم که بسیار زیبا بود و باعث شد که فضای جنگ رو ترسیم بکنم و بسیار خندیدم. 0 4 علیرضا لیست منتشر کرد. 1404/5/20 کتاب های من 18 کتاب من بعضی از این کتاب ها را دارم و بعضی را خیر 0 0 عینکی خوشقلب لیست منتشر کرد. 1404/4/21 کتابهای انقلاب و دفاع مقدس برای نوجوانها 39 کتاب محتوای فهرست از نامش کاملاً مشخص است. تلاش کردم کتابهایی را جمعآوری کنم که از لحاظ ساختاری قوت بیشتری داشتهاند و داستان و غیرداستان درهماند. ترتیب فهرست براساس ردهبندی سنی از کمتر به بیشتر است و احتمالاً این فهرست به روز خواهد شد. 0 31 محیاسادات زارع لیست منتشر کرد. 1404/4/19 نوشتههای داوود امیریان 9 کتاب داوود امیریان نویسنده دفاع مقدس است که من او را تحسين میکنم زیرا کتاب هایش هم طنز است و هم آموزنده. 1 1 سِمِـجْ؛ لیست منتشر کرد. 1404/4/18 در صدر🫀 26 کتاب از قهرمانها برایم بگو🇮🇷💙 0 9 ایلیا هادیان لیست منتشر کرد. 1404/3/30 کتاب هایی برای درمان افسردگی🙃 8 کتاب مجموعه کتاب های آبنبات 🍭 و.. 0 4 میم جیم لیست منتشر کرد. 1404/1/31 مناسب کودک و نوجوان 45 کتاب کتابهایی سالم، مناسب کودک و نوجوان که بچه ها رو عاشق کتاب خوندن میکنه 0 2 راحیل شیـن لیست منتشر کرد. 1403/12/15 بهترین کتابایی که امسال خوندم: 🧡🌿 25 کتاب من هر سال بهترین کتابایی رو که خوندم و بهترین نویسنده هارو انتخاب میکنم، توی این ۱۵روزی که به عید مونده دلم میخواد برعکس همیشه که تو دفتر مینویسم تو بهخوان ابن کارو بکنم🎈 _بهترین نویسنده ایرانی سال: راحیل ذبیحی _بهترین نویسنده خارجی سال: فریدا مک فادن _بهترین رمان ایرانی سال: آبنبات نارگیلی _بهترین رمان خارجی سال: بهار _بهترین نشر ایرانی سال: انتشارات سوره مهر _بهترین نشر خارجی سال: انتشارات نون 0 33 علی خلیل زاده لیست منتشر کرد. 1403/11/14 بهترین کتاب هایی که خواندم 6 کتاب از نظر من 0 2 ابرک☁️ لیست منتشر کرد. 1403/9/24 نمک طور🧂 7 کتاب پیشنهاد طور 0 12 فائزه بانو لیست منتشر کرد. 1403/8/30 چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب 32 کتاب 📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی📚 چالش ۳۲ حرف، ۳۲ كتاب تو اين چالش بايد از هرحرف الفباى فارسى، اسم يك كتابى كه خونديم رو بنويسم. يعنى بايد اسم اون كتاب، با اون حرف شروع بشه. وقتی این چالش رو دیدم هم برام جذاب و هیجان انگیز بود و هم با خودم فکر کردم کار خیلی سختیه. چون بعضی از حروف خیلی کم استفاده هستند، دیگه چه برسه اسم کتاب بخوای باهاشون پیدا کنی. ولی باز چون من کلا خیلی عاشق این مدل چالش ها هستم، گفتم بذار لیست کتابایی که خوندم رو چک کنم ببینم از چندتا حروف تا حالا کتاب خوندم. وقتی دیدم تقریبا از بیشتر دو سوم از حروف الفبا کتاب خونده بودم بیشتر مشتاق به شرکت توی چالش شدم. بعد رفتم سراغ لیست کتابایی که دوست داشتم در آینده بخونم. هم لیست "بهخوان" رو چک کردم و هم لیست "کست باکس" رو. و خیلی جالب بود که تقریبا بیشتر حروف باقیمونده رو توی این دوتا لیستم داشتم. و فقط سه تا حرف بود که براشون کتابی پیدا نکردم. و اون سه تا حرف انواع دیگه حرف "ز" بودن😐😐 یعنی "ذ" ، "ض" و "ظ". واقعا چرا ما باید این همه "ز" داشته باشیم؟🥴 خلاصه بالاخره کتابای مربوطه رو هم پیدا کردم و لیستم رو تکمیل کردم😁 👈و لیست کتابهای چالش من👉 آ: آبنبات هل دار ب: بینوایان پ: پنج زبان عشق ت: تئوری انتخاب ث: ثروتمندترین مرد بابل ج: جین ایر چ: چشم هایش ح: حجره پریا خ: خاطرات سفیر د: دا ذ: ذهن زیبا ر: راهنمای کامل تربیت کودک ز: زنان کوچک ژ: ژنرال در هزار تویِ خود س: سینوهه ش: شیرین ص: صبحانه در تیفانی ض: ضیافت ط: طعم شیرین خدا ظ: ظلمت آشکار ع: عقاب های تپه شصت غ: غواص ها بوی نعنا میدهند ف: فرزندان ایرانیم ق: قورباغه ات را قورت بده ک: کشتی پهلو گرفته گ: گردان قاطرچی ها ل: لم یزرع م: من دیگر ما ن: نجواگر و: والدین سمی ه: هنر ظریف بیخیالی ی: یاسمین 3 6 مخلوق او🇵🇸🌱 لیست منتشر کرد. 1403/6/23 شکر پاش ها....🤣 10 کتاب کتاب های طنز 0 9 محمدمهدی ملک کوهی لیست منتشر کرد. 1403/6/22 لیست کتاب های خنده دار 3 کتاب مجموعه فوق العاده زیبا و آموزنده 0 3 سیما نورعلی لیست منتشر کرد. 1403/6/5 کتب مطالعهشده در سال ۱۳۹۸ 23 کتاب این فهرست شامل کتابهایی میشه که در سال ۱۳۹۸ مطالعه کردم. من تا قبل از سال ۹۸ کتابهای مختلفی خوندم ولی نمیدونم چرا یه جا ثبتشون نکردم🤔 این اولین فهرستیه که اینجا ثبت میکنم. راستی هنوز ادامه داره چون هنوز تمام کتابها رو ثبت نکردم. 0 14 Vanda ; ☆ لیست منتشر کرد. 1403/4/24 خواهم خرید/قرض گرفت 54 کتاب کتاب هائی که میخواهم بخرم یا قرض بگیرم در این لیست قرار میگیرند. هنگامی که یک کتاب خریداری شود/قرض گرفته شود/از خریدنش پشیمان شوم، آن کتاب از لیست حذف میگردد . ✨️🌷 0 27 محمدمهدی اسداله زاده لیست منتشر کرد. 1403/2/25 کتاب های طنز ایرانی و دفاع مقدسی 29 کتاب چند تاشو خوندم و لذت بردم لطفا نظر دهید 0 2 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 لبخند بزن 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب دربارهٔ طنز دفاع مقدس مخاطب: نوجوان گروه سنی نوجوان همواره نقش مهمی در تاریخ این مرزوبوم ایفا کرده است و نقش این گروه از منظر گذشتهای که رقم زدند و آیندهای که خواهند ساخت به نوعی بیبدیل است. همان طور که اما رحمتاللهعلیه هم از نوجوان تحت عنوان «ذخیرهٔ ما» یاد کردند. دربستهٔ مطالعاتی پیش رو که از میان برترین کتابهای این وزه برگزیده شدند، علاوه بر اینکه به تلاشهای خالصانه نوجوانان در دفاع مقدس پرداخته بلکه مخاطب متن هم نوجوانان هستند. این مجموعهٔ کتاب با اتخاذ زبانی طنز سعی در پیوند میان نسلها دارد و این مهم را به گونهای طنازانه پیش میبرد که مخاطب را تا انتها با خود همراه میکند. 0 0 فهیمه حدیدی لیست منتشر کرد. 1403/1/14 نمکخوان فارسی 🧂🤍 86 کتاب به نام مهربان ترین دیروز پستی گذاشتم درباره طنز فارسی و کتاب هایی که لبخندهای شیرینی می سازند و نمکشان به دل می نشیند. یک لیست از کتاب های محبوبم ضمیمه کرده بودم ، با محبت شیرین شما و نظرات و تجربه دقیقِ کتابخوان ها این لیست صمیمی و خواندنی تر شد. امیدوارم لبخند بعدی تون رو از این لیست انتخاب کنید😁🤍 پ،ن : تماما نثرند ، عناوین شعر لیست مجزایی خواهند داشت. راستی، شما نمی خواهید لیست رو کامل کنید؟!🫰🏻 12 71 محمد طاها کریمی لیست منتشر کرد. 1402/12/22 دفاع مقدس 5 کتاب بغیر از یکی همه از داوود امیریان هست 0 3