لیستهای کتاب Nazanin لیست منتشر کرد. 1403/9/9 انگیزشی و روانشناسی ☘️ 21 کتاب کتاب های : انگیزشی روانشناسی توسعه فردی 0 3 Nazanin لیست منتشر کرد. 1403/10/21 پیشنهاد من 🌱📚 35 کتاب بهترین کتاب هایی که تابهحال خوندم و همیشه به بقیه پیشنهادشون میکنم ✨️ سعی کردم از هر حوزه چند تا رو که بیشتر دوست داشتم انتخاب کنم 0 12 choobin لیست منتشر کرد. 1404/2/30 کتاب های چشمک زن 71 کتاب کتاب ها برای من در زندگی زنده ترین موجودات بی جان هستند...همونطور که معجزه آخرین پیامبر ما هم یک کتاب هست.اما بین همه کتاب هایی که خوندم همه کتاب هایی که به زندگیم وارد شدند و خیلی وقتا وسیله های نجات بخش من بودند، کتاب های زیادی بودند که مثل ستاره های دنباله دار توی زندگیم می درخشیدند و من محو زیباییشون می شدم و بعد محو می شدند...کتاب هایی هم بودند که اثرشون یه گوشه ای از وجود من مونده ولی حتی خیلی وقتا یادم میره که وجود دارند...اما معدود کتاب هایی هم بودند و هستند که وارد زندگیم شدند و مثل ستاره درخشیدند...ستاره هایی که هرموقع به یادشون میفتم و بهشون نگاه می کنم بهم چشمک می زنند و میدونم که هستند و هرموقع که بخوام میتونم دری رو به دنیاشون باز کنم و دوباره توی دنیاشون غرق بشم...بعضی ازونا کمکم کردند فراموش کنم ...بعضی التیام بخش بودند ...بعضی ملاقات با دنیای دیگه ای بود که دوست داشتم درونشون زندگی کنم یا حتی گاهی منو از لب پرتگاه برگردوندند...شاید خیلی ازونا از نظر دیگران پوچ ،کسل کننده ،بی محتوا یا بچگانه باشند یا حتی خیلی مهجور مونده باشند و چاپ تموم ، اما نقش مهمی رو تو زندگی من ایفا کردند ...بخاطر همین دوست داشتم ازشون یه لیست درست کنم...تا همینطور که داخل خونه جدا از بقیه کتاب ها گذاشته شدند و بهم قوت قلب میدن ، اینجا تو خونه جدیدم در بهخوان هم جا و مکانی داشته باشند. 2 89 Daydreamer لیست منتشر کرد. 1403/12/25 یه لیست برای مطالعه در آینده🙂↔️✨️ 48 کتاب یه لیست برای مرتب کردن و یه جا داشتن کتابایی که دلم میخواد بخونم حالا یا بخرمشون یا امانت بگیرم پ.ن: کتاب بازیکن شماره ۲ آماده هرچی گشتم تو بهخوان نبود،و کتاب Every last word هم ترجمه اشو پیدا نکردم تو بهخوان 1 30 saye لیست منتشر کرد. 1403/12/20 روانشناسی + درام 15 کتاب شاید یه روزی خریدمشون 0 0 آرمیتا پرتوی لیست منتشر کرد. 1403/5/18 مطالعهی ۴۰۳ 25 کتاب این لیست صرفا نام کتابهایی است که در سال ۴۰۳ مطالعه کردهام. 0 22 paria لیست منتشر کرد. 1403/11/22 برای روزهای آبی 4 کتاب این لیست حاوی کتاب هاییه که وقتی حال مون خوب نیست می تونیم به دنیاشون سر بزنیم. 0 1 MJ لیست منتشر کرد. 1403/9/6 بدترین کتاب هایی که خوندم 11 کتاب کتاب های بی محتوا و بی کیفیت و وقت تلف کنی که لیاقت ذره ای توجه رو ندارن. بعضیاشون هم الکی معروف شدن و ممکنه خیلیا هم کلی ازشون تعریف کنن، ولی بعد از خوندن کتاب به شدت مایوس میشید. 0 6 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/4/23 مت هیگ؛نویسنده ی امید 5 کتاب مت هیگ نویسنده ایه که همه اون رو با کتابخانه ی نیمه شب میشناسن، اما کتاب های فوق العاده دیگه ای هم داره که بهشون کم لطفی شده... 0 17 شایان لیست منتشر کرد. 1403/3/8 مجموعه ۴ جلدی درمان افسردگی 3 کتاب 0 0 سینا معروف لیست منتشر کرد. 1402/11/10 زندگی، چرا و چگونه؟ 32 کتاب مجموعه کتابهایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، معنای زندگی، فلسفه و جهانبینی زندگی و امید در زندگی را روایت میکنند. البته بیشترِ این فهرست، کتابهایی هستند که من خواندم و بنابراین فهرست کاملی نیست. ضمن اینکه مرزبندی برای انتخاب این قلمرو خیلی سخت هست و در جاهایی سلیقه شخصی تأثیرگذار بود. درجاهایی هم بین مرز حوزههای روانشناسی موفقیت و خودیاری تردید داشتم. 2 88 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 خیلی دلم میخواد بخونم 18 کتاب تا قبل مرگ کاش بشه بخونم 3 61 محمد سیدیان مقدم لیست منتشر کرد. 1402/10/2 چالش رنگکتاب ها 9 کتاب بیایید از کتاب هایی که خوندید، براساس رنگ هایی که اینجا گفتیم ، کتاب مورد علاقه تون رو کامنت کنید... کتاب مشکی 🖤 کتاب آبی 💙 کتاب سفید 🤍 کتاب زرد 💛 کتاب قرمز ❤️ کتاب صورتی 🩷 کتاب بنفش 💜 کتاب قهوه ای 🤎 کتاب سبز 💚 3 11 فاطمه فتاحی لیست منتشر کرد. 1402/8/17 بهترینهای اولین سال 12 کتاب بهترین کتابها از ۱۲۰ کتابی که تو سال اول چالش کتابخوانی خوندم. 0 3 نیکتا خرامان لیست منتشر کرد. 1401/12/19 کتابهایی که روزگاری نجاتم دادند. 9 کتاب این لیست شبیه قایق نجاتیست که وقتی درونم طوفانی و بارانی بوده؛ حتی برای لحظهای روشن و رهایم کرده است. از طرف دیگر گاهی نوشتههای نویسنده آنقدر به "تو" نزدیک است که میخواهی بغلش کنی :* و یکی از رفقایش باشی، مثل "اگر به خودم برگردم" برای من. :)) 0 51