لیستهای کتاب فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/19 برای حل گرهها 3 کتاب این سه کتاب در حوزه روانشناسی و خودیاری در کنار هم خیلی میتونند به شما کمک کننده باشن، کتاب « دوباره زندگی خود را بیفرینید» به شما کمک میکنه که طرحوارهها و تلههای زندگی خودتون رو بشناسید اینکه بفهمید چرا مدام اتفاقات مشابه برای شما میفته یا مشکلاتتون حول یه محور خاص میچرخه. کتاب « افسردگی نهفته» به شما کمک میکنه که نقابهای غیر واقعی خودتون رو بردارید و با احساساتی که دارید نجنگید و در آخر کتاب « از حال بد به حال خوب» به شما کمک میکنه این مسیر رو با دید بهتری طی کنید. البته در کنار این سه کتاب حتما باید از یک روانشناس کمک بگیرید و بخودتون برچسب الکی هم نزید. چون همونطوری که شما با مطالعهی یه کتاب در مورد پزشکی نمیتونید ادمها رو درمان کنید قرار نیست فقط و فقط با خوندن همین کتابها اتفاق خاصی بیفته.. همین دیگه سخن خاص دیگری نداریم🙃 3 3 فائزه بانو لیست منتشر کرد. 1403/9/6 کتابخانه من 43 کتاب کتاب های من 0 1 محمد حسینی رکن آبادی لیست منتشر کرد. 1403/8/14 بهترین کتاب ها برای رهایی از چنگال تله های زندگی 4 کتاب خیلی از بلاهایی که سرمون میاد، ریشه در تله های زندگی دارند. اگر در این زمینه مطالعه نداشته باشیم، نخواهیم فهمید که از کجا داریم می خوریم. 0 1 Ronak لیست منتشر کرد. 1403/6/12 کتاب های خوانده شده در سال ۱۴۰۳ 11 کتاب ... 0 1 پریا غلامی نژاد لیست منتشر کرد. 1403/6/27 کتاب های سال1404_1405 34 کتاب هدف 50 کتابه شامل: رمان انگلیسی،15 رمان معاصر ایران،15 روانشناسی، 15 ادبیات کهن ایران،[تاریخ بیهقی] کتاب فلسفه، شعر،[خیام] 0 1 بهخوان لیست منتشر کرد. 1402/2/19 خودیاری | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 21 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 0 16