لیستهای کتاب ☆𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚☆ لیست منتشر کرد. 3 روز پیش کتاب هایی که به شدت منتظر خوندنشونم 26 کتاب میخواستم برم همشونو توی نمایشگاه کتاب بخرم اما بعدش نظرم تغییر کرد چونکه وقتایی که کلی کتابو با هم میخرم هیچوقت نمی خونمشون 3 5 nazanin لیست منتشر کرد. 4 روز پیش فانتزی فوق عاشقانه 8 کتاب عاشقانه دوستا خوراک شماست 0 4 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/24 مهمون هایی که از نمایشگاه میگیرم 80 کتاب شاید کل اینها رو از نمایشگاه بگیرم😅 کتاب مکان شادی بخش هم هست سایه های میان ما از داهی هستش 2 12 𝓨𝓪𝓼𝓷𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/11/26 فانتزی های خواندنی🧚🏻♀️✨️ 9 کتاب کتابای فانتزی که خیلی دوستشون دارم 0 4 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/23 کتابای لبه رنگی✨️ 33 کتاب اومدم با معرفی کتابای لبه رنگی اگه کتاب دیگه ای هم از قلم انداختم بگو. پ.ن: کتاب سایه های میان ما از داهی هم هست و مجموعه رنگین کمان کلاسیک همینطور کتابهای پرتقال چندتاییشون و همینطور هم کتابای هری پاتر که از چندتا ناشر مختلف لبه رنگی هستن. ماتیلدا هم هست از همون مجموعه 0 14 𝐵𝒶𝒷𝓎 𝑔𝒾𝓇𝓁 لیست منتشر کرد. 1403/11/9 لاووووووووووو🐋🎀🪐 15 کتاب اینا باعث میشن حست به دنیا عوض شه:> 0 7 𝐵𝒶𝒷𝓎 𝑔𝒾𝓇𝓁 لیست منتشر کرد. 1403/11/7 loveeeeeee🎀🪐 8 کتاب اونایی که باعت میشن تو خواب رویا های گشنگ ببینی🎀🫀 0 8 نرگس بانو لیست منتشر کرد. 1403/10/4 با آنها سفر میکنید به دنیای دیگری 12 کتاب کتاب هایی که با آن ها به دنیای دیگری سفر میکنید 1 151 مَحیْآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/11/2 جدید ترین کتابایی که ترکونده(۲)✨🧨 6 کتاب اینا کتابایی هستن که به تازگی چاپ شدن و در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفتن کتاب ناتوان چاپ شده و هنوز وارد بازار نشده (اولین نفری بودم که وارد لیستم کردم) سه تا کتاب اخر هم جلد های دوم و سوم هستن 0 16