نظرها (29)
1404/5/30
1404/5/31
سنگدل پایانش غمگینه و اگه پایان غمگین دوست نداری نخون کشفم کن هم خوبهولی جلد بعدیش یعنی شعله ورم کن عالیهه خیلیی قشنگ بود
1404/5/31
پادشاه پریانم پیشنهاد من اینه ک پی دی افشو بخونی چون اونجوری بخوای هزینه کنی خیلی گرون میشه چند میلیون و خب اونقدرام که میگن خیلی قشنگه خیلی عاشقانست نیست بنظرم یکم الکی معروفه
1404/5/31
عاشقانه نیست، چون اصلا ژانرش عاشقانه نیست! اطلاعات اشتباه دادن کلا، ژانرش فانتزی و کتاب خیلی خیلی قشنگیه ارزش خرید داره
1404/5/31
البته توش کاپل داره، و اون کاپل اصلی خیلی هم قشنگه ولی درکل ژانرش عاشقانه نیست @petrajpn12
1404/5/31
اره عاشقانه که نیست ولی بخاطر یه تیکه هایی از عاشقانه های کوتاه کاردن و جود معروفه @petrajpn12
1404/5/31
مجموعه خردم کن رو دوست داشتم عروس هم خوب بود ، پادشاه پریان عالییی بخش دی هم عالی بود بازیهای میراث هم ارزش خوندن داره، عاشق ناتوانم، بلادونا هم خیلی دوست داشتم. سایه های میان ما هم قشنگههه
1404/6/1
نمیدونم هالا هرکی یک جور سلیقه داره ... فعالان من دنبال یک کتابم که فقط باهاش گریه کنم ...
1404/6/1
خب اگه بخوام نظر شخصی خودمو بگم، به امید دلبستم اصلا کتابی نبود که گریه کنین به خاطرش. فابل هم هیچ کششی نداشت و وقتی تمومش کنی بابت وقت و هزینه ای که کردی پشیمون میشی. @ss12
1404/6/9
اتفاقا فابل و همنام که خعیلیییی خوبن،به امید دلبستم رو اولشو خوندم خوشم نیومد نخوندم هنوز
1404/6/1
من میخوام الان کتاب بخرم ؛ دوتا انتخاب دارم بنظرتون کدوم 2 تا رو بخرم : دیزی داکر هیچ وقت دروغ نگو به امید دل بستم سایه های میان ما قتل در خانواده بخش دی
1404/6/1
مجموعه ی بازی های میراث رو من خیلی دوست داشتم و پیشنهاد می کنم، ناتوان و بی پروا هم قشنگن اما ناتوان تعداد صفحات زیادی داره و تقریباً دویست صفحه ی ابتدایی یکمی کسل کننده ست، جلد سوم مجموعه هم ترجمه نشده .(شده ولی از نشر معتبر نیست ) از بین این ها هم تعریف بخش دی و سایه های میان ما رو خیلی شنیدم ✨❤️
اخگر اخگر اخگر لطفا اول اون و بخونن، اصن یه دنیای دیگه اس:))) اینو بهت بگم که تا جلد سه اش بیاد قراره دق کنم، همین به نظرم برا نشون دادن جذابیت یه کتاب کافیه✨🎀
𝐬𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞