لیستهای کتاب آبیِکبود لیست منتشر کرد. 4 ساعت پیش آثار سارتر 20 کتاب با توجه به تیکههای معروفی که از کتابهای ایشون شنیدم و چون ایشون هم یک فیلسوفن و بنظرم نیازه امسال بیشتر راجب فیلسوفا مطالعه داشته باشم، میخوام لیستی از آثارش تهیه کنم که در سال جدید بخونمشون . اگر کسی هست که به این آثار علاقهمنده خوشحال میشم بیاد که باهم شروع کنیم 2 1 maedeh rahmdel لیست منتشر کرد. 1403/12/17 کتاب های مورد علاقه ام💕 43 کتاب این لیست ،لیست کتاب هایی هست که از خوندنشون بسیار زیاد لذت بردم و به بقیه هم شدیداً پیشنهاد میدم بخونن... 5 27 hanieh لیست منتشر کرد. 1404/1/29 از فرانسه چه بخوانیم ؟ 4 کتاب کتابهای فرانسوی مجموعهای از آثار ادبی هستند که توسط نویسندگان فرانسوی نوشته شدهاند یا در فرانسه منتشر شدهاند. این کتابها از نظر سبک، زبان و نگاه فلسفی، عمق خاصی دارند و اغلب به مفاهیمی مانند عشق، هویت، جامعه، سیاست و معنای زندگی میپردازند. ادبیات فرانسه با زبانی زیبا و دقیق شناخته میشود و نویسندگان فرانسوی معمولاً به تحلیل روانی شخصیتها، روابط انسانی، و تضادهای درونی میپردازند. از رمانهای عاشقانه و درامهای خانوادگی گرفته تا داستانهای فلسفی و سیاسی، آثار فرانسوی تنوع زیادی دارند. نویسندگان فرانسوی بهویژه در ترسیم فضای ذهنی شخصیتها و پرداختن به جزئیات احساسی و فکری مهارت بالایی دارند. آثار بسیاری از آنها تأثیرات عمیقی در ادبیات جهان گذاشتهاند و همچنان الهامبخش نویسندگان معاصر در سراسر دنیا هستند. 0 0 نشر نیلوفر لیست منتشر کرد. 1403/11/6 ادبیات فرانسه 99 کتاب ادبیات فرانسه 0 21 bita لیست منتشر کرد. 1403/11/9 لیست بهترین نمایشنامه های قرن ۲۰ 30 کتاب این لیست به ترتیب تاریخ است و شامل ۳۰تا از تاثیر گذار ترین نمایشنامه های قرن ۲۰ است که ترجمه شده هستند 0 3 hatsumi لیست منتشر کرد. 1402/11/15 نمایش نامه خوانی 88 کتاب نمایش نامه های برتر جهان از نگاه من 5 41 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 97