لیستهای کتاب آبیِکبود لیست منتشر کرد. 7 روز پیش آثار سارتر 20 کتاب با توجه به تیکههای معروفی که از کتابهای ایشون شنیدم و چون ایشون هم یک فیلسوفن و بنظرم نیازه امسال بیشتر راجب فیلسوفا مطالعه داشته باشم، میخوام لیستی از آثارش تهیه کنم که در سال جدید بخونمشون . اگر کسی هست که به این آثار علاقهمنده خوشحال میشم بیاد که باهم شروع کنیم 2 9 مبینا لیست منتشر کرد. 1403/4/4 کتاب های 1403 42 کتاب سعی میکنم هر هفته یه کتاب بخونم 0 4 صادق شریفی لیست منتشر کرد. 1403/12/14 کتابهای خوبتر 26 کتاب کتابهایی که دوست دارم، برایم خیلی مفید بودند و توصیه میکنم. از حوزه هایی بسیار متنوع 0 0 hatsumi لیست منتشر کرد. 1402/11/15 نمایش نامه خوانی 88 کتاب نمایش نامه های برتر جهان از نگاه من 5 41 مهدی اسماعیلی لیست منتشر کرد. 1402/1/4 خوانده شدههای ۱۴۰۲ 29 کتاب لیست کتابهای مطالعه شده در سال ۱۴۰۲ 0 30 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 97