لیستهای کتاب صبا لیست منتشر کرد. 1403/12/26 روحداروهای 03 56 کتاب در سال 1403، کتاب برای من مثل داروی آرامشبخش بود. هروقت احساس میکردم روح و روانم نیاز به آرامش دارند به تجویز منِ عزیز، میرفتم و قرصِ کتابی برمیداشتم و به مداوای روانم میپرداختم... :) پ. ن: بعد سال تحویل گودریدز باز کردم دیدم هدف گذاری سالیانم 20 کتاب بود. ذوقم گرفت که علاوه بر آن کتابهایی که نشانشان کرده بودم، 36 تا کتاب بیشتر از پیشبینی ام خواندم. 0 4 زینب خدابخش لیست منتشر کرد. 1403/6/30 خواندنیهای ۰۳ 49 کتاب آستانه تحمل درد ۰۳ => ۵۰ کتاب پ.ن: فقط یک کتاب بیشتر... #چند_از_چند 0 8 فائزه جعفری لیست منتشر کرد. 1403/7/2 درباره ی مرگ،این برادر زندگی! 33 کتاب از بچگی باید یاد گرفت که چطور با مرگ و اندوه روبه رو شد. فرار، پنهان کاری و نادیده گرفتن چیزی از سنگینی مرگ کم نمی کند. همان طور که دانستن و آگاه بودن هم چیزی به آن اضافه نخواهد کرد. اما کمک می کند با اندوه آمدنش چطور کنار بیاییم. 19 172 بهارا شیرازی لیست منتشر کرد. 1403/6/4 کتابهای کودک در باب سوگ 13 کتاب وقتی پای مقوله سوگ و فقدان برای بچهها وسط میاد، اغلب بزرگترها دست به دهان و سردرگم اند. نمیدونند چه طور باید واکنش بدن، چطور توضیح بدن. به خصوص اگه این سوگ مربوط به یه آدم نزدیک برای بچهها باشه، سردرگمی و نابلدی بزرگترها بیشتر میشه. این کتابها کمک میکنند تا موضوع سوگ را برای بچهها باز کنیم، خصوصا فسقلی هایی که در وضعیت مشابه قرار گرفتند، یعنی از دست دادن پدر و مادر. 6 160 رعنا حشمتی لیست منتشر کرد. 1402/2/24 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست! 36 کتاب چند کتابی که میشه گفت شخصیت اولشون مرگه، یا موضوع حول محور سوگ میگذره. این لیست قطعا خیلی ناقصه و با فشار به حافظه درست شده؛ ولی به مرور کامل میشه. پیشنهاداتتون رو بگید. :) *اسم لیست برگرفته از نام یک کتاب شعر-عکس از گروس عبدالملکیان است. 25 100 مریم علویان لیست منتشر کرد. 1403/4/19 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 f.sh♡book ••• لیست منتشر کرد. 1402/4/11 کتاب برای کودکان ♡ سوگ و غم از دست دادن عزیزان 5 کتاب برای کودکان ۴ الی ۹ سال (سوگ) این لیست به کمک کدومو و f.sh ( فاطمه شریعتی) درست شده است . ♡ 0 6 فاطمهالسادات شهروش لیست منتشر کرد. 1402/2/17 کتابهای کودک با موضوع سوگ 18 کتاب در این لیست کتابهای کودک با موضوع سوگ فهرست شدهاند. 3 59