لیستهای کتاب نورآی واعظی لیست منتشر کرد. 7 روز پیش کمی فلسفه 6 کتاب برای کسانی که کمی فلسفه لازم دارند 0 0 fifi لیست منتشر کرد. 1404/2/2 کتاب های ۱۴۰۴ 🍒🍊✨🫀 31 کتاب امسال، میخوام حسرت های نخوانده ام رو بخونم 0 1 ماهی در تُنگِ تاریک لیست منتشر کرد. 1403/12/2 طعم سرد غم 21 کتاب بعضی داستانها از غم ، غمگین تر هستن. پ.ن:نظر کاملا شخصی. پ.ن:لیست بدون ترتیب است(شاید) 4 29 حـــامیم لیست منتشر کرد. 1404/1/13 در ۴۰۳ خواندم✌️ 37 کتاب سلام به همه دوستداران کتاب و قصه! امسال هم مثل همیشه، سفری پر از کشف جهانهای جدید، شخصیتهای به یاد ماندنی و ایدههای الهامبخش بود. از رمانهای تکاندهنده تا کتابهای غیرداستانی که ذهنم رو بازتر کردن، لیست امسالم رو آماده کردم تا با شما به اشتراک بذارم. 🔥 چرا این لیست رو ببینم؟ - اگر دنبال **پیشنهادهای متفاوت** از ژانرهای مختلف هستی، اینجا کلی ایده پیدا میکنی. - بعضی از این کتابها مثل **گنجهای پنهان** هستند که کمتر کسی ازشون حرف زده! - دوست داری بدونم نظرت درباره انتخابهام چیه؟ بیا توی کامنتها گپ بزنیم و تجربههامون رو ردوبدل کنیم. این لیست فقط یه مجموعه اسم نیست؛ **یه آینه از دغدغهها، خندهها و کشفهای یک سال از زندگی منه**. ممکنه توش کتابی پیدا کنی که زندگیت رو تغییر بده، یا شاید هم تو به من معرفیش کنی! 0 11 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 10 آرمیتا پرتوی لیست منتشر کرد. 1403/5/18 مطالعهی ۴۰۳ 25 کتاب این لیست صرفا نام کتابهایی است که در سال ۴۰۳ مطالعه کردهام. 0 19 aysan لیست منتشر کرد. 1403/9/2 ❌کتابهایی که یکبار خواندنش هم زیادی بود ❌ 10 کتاب 💜بسم رب شهدا 💜 کتابهایی که اگر دوباره بخونم، احتمالاً علاوه بر اینکه کتابهای دیگه دسته جمعی اعتراض میکنن خودمم از خودم به دادگاه شکایت میکنم 🫣🥴🥱😐 3 8 غزل، دختر خوانده حافظ✨:) لیست منتشر کرد. 1403/7/21 ادبیات کلاسیک 19 کتاب برترین کتاب های ادبیات کلاسیک جهان :) 0 16 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 ادبیات فرانسه 21 کتاب از ادبیات فرانسه چی بخونیم؟ 0 9 Hani لیست منتشر کرد. 1403/2/10 1402 72 کتاب ♡ 3 24