نظرها (30)
1404/5/28
1404/5/29
سنگدل واقعا قشنگه و به امید دل بستم و سم هستم بفرمایید رو اگه کتاب عاشقانه و غم انگیز دوست داری بخون
1404/6/8
من سنگدل و به امید دلبستم رو دوست ندارم ،سنگدل که خیلی تخیلی و اینا بود.اگه خواستی برو نقدم رو بخون تو صفحم.و به امید دل بستم هم چند صفحشو خوندم زیاد اوکی نبود،بعدش خوب میشه؟
1404/5/29
من واقعا پاستیل های بنفش رو دوست نداشتم، البته به سلیقه خودتونم بستگی داره. دختری که به اعماق دریا افتاد هم خیلی منو جذب نکرد.
1404/5/29
پاستیل های بنفش رو هم حقیقتا خودمم دودلم و شاید برم از کتابخونه بگیرم بخونمش که اگه خوشم نیومد حرص نخورم که چرا پول دادم براش دختری که به اعماق دریا افتاد رو هم برای دخترخالم خریدم بزار ببینم نظرش راجبش چیه دوسش داشته باشه منم میخونم'سلیقه هامون خیلی شبیه همه😭'
1404/5/30
پاستیل های بنفش رو بهت پیشنهاد نمیکنم، داستانش بدك نبود ولی خیلی دیگه با جزئیات میگفت که حوصله سر بر بود. ولی دختری که در اعماق دریا افتاد رو خیلییی پیشنهاد میکنم، فکر کنم خودم شیش بار تا الان خوندمش؛ باهاش تموم شدم واقعا :)) قصه های امپراطپری افلاک رو که اصلا نخر به نظرم، چون مثل جلد های دیگش نیست. اومده اتفاقاتی که افتاده(بعضی هاش تو جلدهای قبلی نبود ) رو جزئی تز یا از زبان شخص دیگه ای گفته. من پی دی اف خوندم و یه نظرم تو هم برای صد صفحه خرج نکن. البته نظر خودت و بقیه ی دوستان هم مهمه 🙂🌷 @shina_1623
1404/5/30
وای نه از کتابای که کشش میدن و خیلی با جزئیات همه چیزو تعریف میکنن خوشم نمیاد عمرا دیگه بخونمش،اره امپراطوری افلاک چندان تو روند داستان تاثیری نداره بخونم نخونمش کلا مهم نیست @Daniel_8675
1404/5/29
راستش قبلا نصفشو از پی دی اف خوندم ولی واقعا همونم اذیت شدم همش چشام درد میکرد و سردرد داشتم بخاطر همین میخوام بخرمش از رو پی دی اف وقتی میخونم انگار که خودمو شکنجه میدم
1404/5/29
اره اینم هست ولی خب از نظر من خودم به شخصه خوشحالم ک برای پادشاه پریان هزینه نکردم و اونقدر که میگفتن قشنگه و اینا خاص نبود من خودمم پی دی اف دوس ندارم اما خب جدیدا بعضیا رو که نمیشه هزینه کرد یا هزینش خیلی بالا میشه پی دی اف میخونم و جاش کتابی که دوست دارم میگیرم پی دی اف هیچوقت به پای کتاب نمیرسه اما بازم بد نیست @shina_1623
1404/5/29
نمیدونم مامانمم دقیقا همینو میگه کتابای موردعلاقتو بخر بقیه شو پی دی اف بخون ولی خب خیلی اذیت میشم،حالا بازم سعی میکنم ببینم میتونم از رو پی دی اف بخونم یا نه @karimzade
1404/5/29
خوب های بد های خوب هم ۶ جلده و بنظرم اگه میخای بخونی حتما مطمئن شو که علاقه داری من خودم خوندمش و خب نمیدونم واقعا معمولیه
1404/5/29
جلد یکشو خوندم و دوسش داشتم ولی مطمعن نیستم جلدای دیگشم خوبه بخونم یا نه ممنونم از نظرت🌸
1404/5/30
دوران کرونا نصفشو خوندم بعد ولش کردم از اون موقع مونده تو دلم بدونم اخرش چطوره🤣😭 شایدم از کتابخونه بگیرمش که پول الکی ندم براش
1404/5/30
سنگدل و رقبای الهی و دختری که در اعماق دریا افتاد واقعا قشنگه و ارزش خوندن داره در ضمن اگر به این ژانر علاقه داری به نظرم دختر مهتاب و مجموعه فابل و بلادونا هم بخونی ازشون خوشت بیاد و اینو بگم امپراطوریه افلاک که تو لیست بود جلد سوم دختر مهتابه که به نظرم از اول بخون تا بفهمی چی شده چون دختر مهتاب خودش موضوع قشنگی داره و ازش خسته نمیشی
1404/6/4
پاستیل های بنفش و اگه بالای ۱۵ یا ۱۶ سالی توصیه نمیکنم واقعا خیلی فضای کودکانه ای داشت به نظرم، من با اینکه هدیه بود نخوندمش
𝗆𝖺𝗁𝖽𝗌