نظرها (29)
1402/9/24
1402/9/25
به نظر من ده بچه ی زنگی،راجر اکروید،قتل در قطار سریع السیر +قتل بر روی رود نیل که هنوز نخوندم و شنیدم که خوبخ @zahra_rsd
1402/9/25
آره ولی ناقص بود ،ترجمههای متفاوتی داشت بعضی عناوینی که من خوندم پیدا نشد.برای همین میخوام خودم لیست کنم.
1402/9/26
اگر در بهخوان وارد صفحه یکی از کتابهای آگاتا کریستی بشید و روی اسم آگاتا کریستی بزنید، لیست تمام کتابهاش میاد.
1402/9/26
انقدر ترجمه ها زیاده و کتاب ها پراکنده هستند که تشخیص تعداد دقیق و عناوین درست کتاب ها سخته.برای همین خودم اقدام به تهیه ی لیست کردم.
1402/9/26
اگر فیدیبو دارید تو پروفایل آگاتا کریستی همهی کتابهاش با ترجمه نشر هرمس هست. راحت میتونید لیست کنید. ۴۰،۵۰ تایی هستن. @moonshine
1402/9/26
بله اتفاقا دارم در فیدیبو میخونم.ولی بعضی عنوان ترجمه ی متفاوتی دارند یا داستان کوتاه هستند و مجموعه چاپ شدن.خلاصه چیزی که خواستم و پیدا نکردم. @Oceanofunreads
1402/9/29
چشم بندی قتل های الفبایی شاهد خاموش تحقیقات پوآرو پرده شبح مرگ بر فراز نیل قتل در بین النهرین الهه انتقام ان یا ام؟
1402/10/4
پس از تشییع جنازه و پرده رو خیلی پیشنهاد میکنم. و قتلهای الفبایی هم عالیه...
1402/10/11
از این نویسنده جسدی در کتابخانه رو خوندم و قتل در قطار سریعالسیر اما با اینکه خیلی کتابهای جنایی رو دوست دارم با قلم این نویسنده کنار نیومدم. ترجیح میدم موقع خوندن درگیر حل کردن داستان باشم با نشونه هایی که پیدا میکنم ولی متاسفانه تو آثار ایشون فقط در چند صفحه پایانی کل داستان رو میشه بدون اینکه از قبل نشونه خاصی داده شده باشه و کلا سعی شده شخصیت های اصلی فقط خیلی باهوش و همه چیز دان به نظر برسن🤷♀️ اگر توی کتاب های دیگشون اینطوری نبوده ممنون میشم معرفی کنید بهم❤🙏
1402/10/12
مدل قتل در قطار سریع السیر کلا یه کم متفاوته و جسدی در کتابخانه را نخوندم متاسفانه،اما خب شیوه ی کتاب های کریستی اینطوریه که نشانه ها را خیلی نا محسوس میگه، با این حال چون من طرفدارشم نمیتونم منصفانه قضاوت کنم.کاش چند از کتابهایی که میپسندید بنویسید،مثل اون ها معرفی کنم اما به نظرم بین کتاب هایی که خوندم قتل در خوابگاه دانشجویی و جنایت خفته شاید براتون جذاب تر باشه.،ده بچه ی زنگی و قتل راجر اکروید را هم به خاطر تفاوت فرم و سبک پیشنهاد میکنم،البته که از قائده ی کشف قاتل کتاب های جنایی پیروی نمیکنند اما بسیار جالب هستند.
1402/10/12
ممنونم از راهنماییتون 🙏 من بیشتر سبک کتابهای هالی جکسون رو دوست دارم و تا حدودی روث ور، کتاب نجواگر هم به نظرم خیلی خوب بود اما اسم نویسندش رو الان خاطرم نیست🥲 @moonshine
1402/10/12
هالی جکسون خوب بود.اما روث ور نه،یا حداقل من با کتاب خوبی شروع نکردم،بازی دروغ را خواندم و باعث شد دیگه سراغ کتاب های روث ور نرم. نجواگر هم فصای تاریکی داره که من نمیپسندم ،اما شبیه این ها ،بیمار خاموش،دوشیزگان،راز بین دو نفر و یکی از ما دروغ میگوید شاید براتون جذاب باشه.خودم فقط اخری را خواندم. @sohi_bookstyle
من معمولا یادممیره روپیام ها ریپلای بزنم.کاش گزینه یحذف نظر هماضافه بشه😐
1402/10/28
از نشر هرمس این کتابها رو پیدا کردم؛ یه سری رو خودتون نوشتید: ملاقات با مرگ اعلام یک قتل گناه مضاعف مردی با لباس قهوهای تراژدی در سه پرده جنایت خفته شب بی پایان در هتل برترام سرو غمگین مرکب مرگ ماجرای اسرارآمیز در استایلز مقصد نامعلوم دشمن پنهان جیب پر از چاودار شبح مرگ بر فراز نیل قتل در تعطیلات دست پنهان گرگ در لباس میش موج سواری آنها به بغداد آمدند به طرف صفر فیلها به خاطر می آورند آینه سرتاسر ترک برداشت راز قطار آبی پنج خوک کوچک شرارتی زیر آفتاب قتل در قطار سریع السیر شرق شاهد خاموش قتل راجر آکروید شکار قاتل خانه ای در شیراز جنایت در کریسمس تله موش نخستین پروندههای پوآرو مصیبت بی گناهی دختر سوم آواز قو جسدی در کتابخانه معمای کارائیب سوزش سر انگشتان خطر در خانه آخر سیزده معما قتلهای الفبایی خانه وارونه مرگ خانم مگینتی قتل در بین النهرین رویا شاهدی برای دادگاه آقای کوئین مرموز قتل در زمین گلف ده بچه زنگی قتل در خانه کشیش چهار غول بزرگ ان یا ام؟
1402/10/28
خواهش میکنم. ممنون که لیست رو درست میکنید. منم خیلی مشتاقم اسم همه کتابها رو یه جا داشته باشم. اگر کمکی ازم برمیومد بگید. @moonshine
1402/10/29
ممنون ،لیست تقریبا آماده است ،فقط مونده مرتب کردن و انتشارش. خودم دوست دارم تو قدم بعدی اثار خانم مارپل و هرکول پوآرو را جدا کنم.اگر همراه داشته باشم که چه بهتر.😉♥️ @Amaryllis
ماه آسمان 🇵🇸