لیست کتاب مادرانه ها مُتَوَسِم 1403/6/8 مادرانه ها زندگینامه شهدا به روایت مادران 🕊 86 2 10 1 مهاجر سرزمین آفتاب: خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 115 2 درگاه این خانه بوسیدنی است زینب عرفانیان 4.7 50 3 مرضیه: حکایت یک اسم؛ روایت یک زندگی لطیفه نجاتی 4.8 9 4 آرام جان محمدعلی جعفری 4.4 40 5 عزیز خانوم: طرحی از یک زندگی به روایت کبری حسین زاده حلاج مادر شهیدان: محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا درویش فاطمه جعفری 4.4 9 6 قصه ننه علی مرتضی اسدی 4.7 52 7 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 214 8 ستاره های کوکب: زندگینامه داستانی کوکب اسکندری مادر شهیدان حسن، علی، رضا مظفر و جانباز حسین مظفر راضیه تجار 4.1 4 9 کاش برگردی محمدرسول ملاحسنی 4.5 28 10 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 8 11 مگر چشم تو دریاست! روایت مادر شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی بتول جنیدی 3.4 11 12 خانم کارکوب: روایت زندگی مادر شهیدان جمال و فریدون و منصور کارکوب زاده رضیه غبیشی 4.5 5 13 ام علاء؛ روایت زندگی ام الشهداء فخرالسادات طباطبایی سمیه خردمند 4.4 15