جزئیات فعالیت
1403/11/2
من مینویسم ولی شما وقتتون رو تلف نکنید و نخونید🫡 فردا آخرین امتحانه و من دیگه تموم شدم.. سینه خیز دارم خودمو به خط پایان میرسونم یه بنده خدایی میگفت نخون تقلب کن، ولی انقدر خستم و خوابم میاد که حتی حال ندارم تقلب کنم :( سعی کردم تقلب فراهم بیاورم ولی نمیشه که نمیشه امیدم به کرم و لطف استاده🤝🏻 مومو درسته که بدبختی ولی خوشحال باش که از مدرسه بیرونت کردن و امتحان نمیدی ، خوش باش که هنوز بچه ای و بقیه توقع ندارن علم غیب داشته باشی تا حدس بزنی چشونه.. چتون میشه وقتی ناراحتید بگید از چی ناراحتید؟ شماهم وقتی جزوه/کتاب رو باز میکنید احساس افسردگی و بدبختی به سراغتون میاد؟ افسردگی فصلی فقط شامل فصل پاییز میشه یا زمستون رو هم در بر میگیره؟ هوای تهران دوباره آلودست، دوباره سرم درد میکنه و ممکنه بخشیش برای آلودگی باشه! البته دیشب ساعت ۹، خسته از درس خوندن رفتم پای گوشی، فیلیکس دراما رو باز کردم وقتی بستمش ساعت ۵ صبح بود 😭 یعنی آدم انقدر بی فکر؟ با خودت فکر نمیکنی فرداش دوتا امتحان داری و مغزت باید بکشه؟ به هرحال الان سرم درد میکنه پس از امشب کتاب تعطیل تا پایان امتحانات 🧘♀️ خداحافظ ای داغ بر دل نشسته ..
1403/11/2
لامصب سریال تو ایام امتحانات میچسبه... [من بعضی وقتا دلم میخواد برگردم به روزایی که مجرد بودم و میشد تا صبح سریال نگاه کنم🙃]
1403/11/2
اصلا غیر از ایام امتحانات و فرجه ها سریال دیدن بی معناست فاطمه، دخترداییم گفت این مواقع یه سریالی که قبلا دیدی انتخاب کن، یه قسمتش رو ببین حوصلت میاد سرجاش، چون قبلا دیدیش میتونی راحت بذاریش کنار و دوباره درس بخونی منم برداشتم یه سریال تکراری رو انتخاب کردم، شانسی یه قسمتش رو دیدم انقدر خوشم اومد نشستم از اول تا آخرش رو دوباره دیدم...😂
باید بالاش مینوشتی غر نامه😅.خدا بهت جون پلاس بده، دیگه تموم شد و تو موفق شدی
1403/11/2
آره واقعا غرنامست ولی دوستون داشتم، خیلییی بیشتز بود یه سریش رو پاک کردم🧘♀️ یاد پریا افتادم، میگفت: از وقتی من بچه بودم تو داشتی درس میخوندی هنوزم داری درس میخونی قراره با درس بمیری؟😂
1403/11/2
اشکال نداره انشاءالله که تموم میشه امتحاناتتون🥲🥲🥲 دقیقا منم جزوه رو باز میکنم حس بدبختی و افسردگی ناتمام دارم وقتی هیچی نمیفهمم ازش😂😭
1403/11/2
فردا تمومه ان شاءالله البته منم فردا تمومم دیگه😂 نه اصلا دیگه بحث نفهمیدن نیست جزوه رو باز میکنم تمام ناکامی ها، بدبختی ها، شکست ها و مشکلات زندگی میاد جلوی چشمم😂
1403/11/2
خداروشکر❤ آره خیلی وحشتناکه. همین الان دچار همچین حسی شدم😭😂 چون کتاب درسی م رو باز کردم. @zahra_rsd
1403/11/2
منم این دو امتحان آخر رو نمیتونم امیدم به خداست که خودش جوابا رو برام بفرسته. میخونم ولی انرژی مثل قبل ندارم. دلم سریال دیدن و کتاب خوندن فراوان میخواد ಥ‿ಥ انشاءالله امتحانای آخرت هم به خوبی بگذره ☘️
1403/11/2
وای منم واقعاً به زور دارم ادامه میدم! البته چون ترمهای پیش وحشتناک بود، برای همین اندک جای نفس کشیدنی که این ترم داریم، خوشحالم :) و اصلاً هم نمیخوام به امتحان اصلی دو هفته دیگه فکر کنم 😂
1403/11/2
من این ترم همون ترم وحشتناکمه😟 ما میتوانیم، بیا تحمل کنیم🫂 کاش انقدررر وققه نندازن، اصلا فاصله میفته آدم بدتر از درس خوندن فاصله میگیره و رها میکنه 😂
1403/11/2
وای نگو! اگه همون ترم وحشتناکه که خدا خودش کمکت کنه 🥲 و بله میتوانیم. این هم میگذره... وقفه که ما همیشه امتحان داریم، فقط این وسطا گاهی میذارن یه کم آزاد میباشیم 😂😂 آهنگ طاقت بیار رفیق قمیشی خیلی خوبه برای این وقتا 😁 @zahra_rsd
فخر فروشی کار زشتی است👩🦯 به نظرم حالا از اول شروع کنید یه رشته جدید بخونید ^_^
1403/11/2
😂😂 نه دیگه رشته دیگه نه 😱😄 دیگه از این بعد میرم تو کار پژوهش، شایدم کارم به تدریس کشید، اونوقت این منم که از بقیه امتحان میگیرم، یوهاهاها 😈😂😂 @zahra_rsd