یادداشتهای نسیم ملکی نیا (44) نسیم ملکی نیا 1403/5/28 خدای چیزهای کوچک ارونداتی روی 4.0 2 یه کتاب خوب تلخ ... عین یه قهوه درست حسابی 0 2 نسیم ملکی نیا 1403/5/28 مادران سمی و آسیب های وارد به دختران سوزان فوروارد 3.3 2 از اون کتاب هایی که خوندنش خیلی زیاد آزار میده آدم رو ، تو خیلی از موقعیت های زندگی م خدا رو شکر کردم که مادر نشدم هرگز ... زمان های خوندن این کتاب یکی از همون زمان ها بود ، خیلی سخته مادر سالمی باشی ... از اون سخت تر اینه که بخوای دختر یه مادر سمی باشی ... 0 2 نسیم ملکی نیا 1402/12/16 فضیلت های ناچیز ناتالیا گینزبورگ 3.9 19 از اون کتاب های ملموس و قشنگی که دوست داری باز هم بخونی ش ... بعضی از جمله هاش تکان دهنده اس و بعضی از پارگراف هاش رو باید دوباره و دوباره بخونی و بهشون فکر کنی 0 2 نسیم ملکی نیا 1402/11/7 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.9 31 منبع من برای خرید و خوندن کتاب های جدید ، مدت هاست پادکست رادیو راه مجتبی شکوری عزیزه . این کتاب هم از اون پیشنهادهای عالی بود ، دوره سوگ سختی رو می گذروندم و خب خوندنش دید تازه ای بهم داد 0 0 نسیم ملکی نیا 1402/2/11 اسب چوبی الهام فلاح 4.0 2 زن های کتاب های الهام درست مثل خودش قوی و شکست ناپذیرن ، حس کردم زن این کتاب خیلی جاها قدرت نداشت برای مبارزه ... شاید برای همین لجم می گرفت ازش و دوست داشتم بهش بگم داد بزنه و حقش رو بگیره 0 8 نسیم ملکی نیا 1402/1/7 خنکای سپیده دم سفر ناهید طباطبایی 0.0 تاثیر بسیار زیادی از فیلم زندان زنان منیژه حکمت گرفته بود ... 0 4 نسیم ملکی نیا 1401/12/10 چوب نروژی هاروکی موراکامی 4.0 30 از خوندن این نویسنده خیلی لذت می برم ... روند کتاب آروم و ملموس بود ... 0 10 نسیم ملکی نیا 1401/12/10 گرسنگی رکسان گی 3.3 10 کتاب رو با ترجمه نیوشا صدر خوندم نه این ترجمه ... تکان دهنده بود ... نیازی نیست تجربه ای شبیه نویسنده داشته باشی تا بتونی حس هاش ترس هاش و دلیل هاش رو درک کنی ، کافیه زن باشی و ملاک سنجش زیبایی ت خیلی وقت ها به جای مغز و فکر قشنگت ، بدنت و ظاهرت بوده باشه ... برخلاف مختصرنامه نوشته شده درباره ش ، نویسنده هیچ راهکاری برای کاهش وزنش ارائه نداده و توی کل مسیر تو ترس و علاقه زیباش به بهتر شدن رو می بینی ... با گرسنگی کنوت هامسون توی یه روز تمومش کردم ... این گرسنگی به نظرم ملموس تر و زیباتر بود 0 0 نسیم ملکی نیا 1401/12/10 گرسنگی کنوت هامسون 3.2 2 خیلی زیاد تلخ بود ، صرفاً سروش صحت و مجتبی شکوری خوندنش رو پیشنهاد کردن خریدمش ... درک کارکتر اصلی بسیار برام سخت بود ، با گرسنگی رکسانه گی همزمان شروعش کردم و جفت کتاب ها رو توی یه روز تموم کردم 0 0 نسیم ملکی نیا 1401/11/1 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.7 50 با احترام به نویسنده برای سیاه کردن این همه کاغذ ... جزئیات بسیار زیاد و غیر ضروری که فقط باعث افزایش قطر کتاب شدن ، تغییر مسیر داستان تو دو صفحه پایانی خوبه ولی نه این مدلی ش ، هنوز هم دلیل محبوبیتش رو درک نمی کنم 0 3 نسیم ملکی نیا 1401/11/1 ظرافت جوجه تیغی (رمان) موریل باربری 4.0 20 تو پادکست کتاب باز سروش صحت عزیز و مجتبی شکوری عزیز عزیز ، از این کتاب تعریف کردن و باعث شدن بخرمش و بخونمش ... عالی بود واقعا 0 5 نسیم ملکی نیا 1401/11/1 طلا بازی امیرحسین شربیانی 3.0 1 امیدوارم نویسنده کتاب یادداشت من رو نخونه ، یه کتاب بسیار بسیار بسیار بسیار ضعیف ، شخصیت پردازی های ناقص ... داستان باز ( البته نه مثل فیلم های فرهادی ) باز بی معنی ... انگار نویسنده می خواسته اطلاعات بسیار زیادش رو از انواع شراب ، مراحل ساخت جواهر ، ماشین ، هواپیما ، قمار در کازینو و بنز به رخ بکشه ... اتلاف وقتی بود برای خودش 0 4 نسیم ملکی نیا 1401/9/2 بامداد خمار فتانه(پروین) حاج سیدجوادی 3.6 69 خیلی خیلی سال پیش کتابش رو خریدم و خوندم ، از اون روزا تا امروز ... هنوزم باز شروع می کنم به خوندنش و شگفت زده می شم از جذابیت قلم نویسنده ش ... درس های زیادی داره و خیلی وقتا ازش نقل قول هایی کردم ، از اون کتاب هایی که باید توی هر خونه ای باشه یه جلد ازش 0 17 نسیم ملکی نیا 1401/9/2 شرمنده نباش دختر: یک برنامه بدون شرمساری برای رسیدن به اهداف ریچل هالیس 3.2 16 عین اولین کتابی که از ریچل هالیس خوندم ، این اثرش رو هم چندین بار در برهه های زمانی متفاوت خوندم و ازش خیلی یاد گرفتم ، اصلا نمی شه جزو کتاب های روانشناسی زرد دسته بندی ش کرد 0 2 نسیم ملکی نیا 1401/7/16 دنیای سوفی یوستین گوردر 3.9 142 تنها کتابی که توی زندگی م نصفه خوندمش ، اصلا دوسش نداشتم 4 6 نسیم ملکی نیا 1401/7/14 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 307 کتاب رو با یه ترجمه دیگه خوندم و بسیار ازش لذت بردم ، انقلاب هایی که پشتشون ایدئولوژی درستی برای تغییر نباشه ، دقیقاً به همین سمت و سو می ره ، خیلی جاهای کتاب حس کردم نویسنده داره تاریخ ایران رو ورق می زنه ... اون فراموشی لعنتی تاریخی ... آموزنده است 0 17 نسیم ملکی نیا 1401/7/14 ایکیگای: راز ژاپنی ها در داشتن عمر طولانی و زندگی شاد هکتور گارسیا 3.5 41 خوندن کپشن یکی از پست های اینستاگرام صابر ابر ترغیبم کرد این کتاب رو بخرم و بخونم ، زمینه ارادت من به مردم سرزمین آفتاب هم توی علاقه م بهش بی تاثیر نبود ... بسیار دوستش داشتم 0 5 نسیم ملکی نیا 1401/7/12 خون مردگی الهام فلاح 3.0 9 خودش و نویسنده ش رو دوست دارم ، الهام فلاح از اون نویسنده هایی هست که با کپشن پست های اینستاگرامش هم بلده قلبت رو توی دست هاش بگیره و حس هاش رو بهت منتقل کنه ، حالا فکر کن ازش کتاب بخونی ، روایت های الهام از جنگ معرکه اس 0 11 نسیم ملکی نیا 1401/7/12 زندگی خصوصی یک سرآشپز: داستان آن ها نورا افرون 3.6 5 کتاب عین اسپرسو می مونه ، پر از دستور غذاهای خوشمزه اس ولی اصل داستان تلخه بدتر این که می دونی تجربه های واقعی یه آدم بوده که بنابه اقتضای زن بودنت بد باهاش همدردی می کنی 0 1 نسیم ملکی نیا 1401/7/12 دختر تحصیلکرده: یک سرگذشت تارا وستوور 3.9 12 بسیار آموزنده ، یه جاهایی از روایت با خودت می گی محاله نویسنده کتاب زنده مونده باشه ... دوسش داشتم و کسی بهم پیشنهاد کرد بخونمش که هم نام خودم بود و هست و اون رو هم خیلی دوست دارم 0 3