مادران سمی و آسیب های وارد به دختران عمومیروانشناسیکودک و تربیت مادران سمی و آسیب های وارد به دختران سوزان فوروارد و 2 نفر دیگر 3.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 5 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر لیوسا شابک 9786003401822 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار 1399/8/24 توضیحات کتاب مادران سمی و آسیب های وارد به دختران، مترجم مینا فتحی. ادبیات آمریکا دهه 2010 میلادی ادبیات معاصر تعلیم و تربیت روانشناسی خودپروری یادداشتها محبوبترین جدید ترین نسیم ملکی نیا 1403/5/28 از اون کتاب هایی که خوندنش خیلی زیاد آزار میده آدم رو ، تو خیلی از موقعیت های زندگی م خدا رو شکر کردم که مادر نشدم هرگز ... زمان های خوندن این کتاب یکی از همون زمان ها بود ، خیلی سخته مادر سالمی باشی ... از اون سخت تر اینه که بخوای دختر یه مادر سمی باشی ... 0 0 مغربی 1402/3/13 مادر خوب هم ممکن است گاهی از کوره در برود و حرف هایی به فرزندش بزند یا کارهایی انجام دهد که بعدا متاسف و پشیمان شود. اما اگر مجموع رفتارها و ویژگی هایی که در اغلب موارد از او به عنوان مادر سر بزند در فرزندش باعث ایجاد حس ارزشمند بودن، اعتماد به نفس، حمایت و محبوب واقع شدن شود، پس به این معناست که این مادر در واقع وظیفه اش را به خوبی انجام میدهد. حال چه مادری فوق العاده باشد و چه مادری معمولی 0 6