یادداشتهای FatemehSadat (22)
1403/8/23
4.2
فوق العاده بود :) خیلی دوسش داشتم. خیلی زیاد... البته که پایانش خیلی غافلگیرانه بود. دلم میخاد برای شخصیتاش بنویسم که خیلی دوسشون دارم :) هلن عزیزم تا ابد ابد با اون هاله آبی و الهیت توی ذهنم حک شدی رزامند زیبا و همه چی تمومم :) امیدوارم توهم خوشبخت بشی چون لیاقتشو داری، جین، دایانا، مری فوق العاده ترین ها خوشحالم که خوشحال زندگی خواهید کرد و جناب سنت جان ریورز روحت در آرامش ابدی و کنار خدای عیسی در شادی باشه :) شارلوت عزیز با شخصیت هایی که خلق کردی متوجه شدم یه مسیحی حقیقی هستی :) اگرچه در این دنیا نیستی تا ابد در قلبم حک شدی :) و به دوستان نویسنده ام پیوستی در بهشت غرق در آرامش باشی :)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/6/30
4.2
فوق العاده بود.در ابتدا باید بگم جین خوشبخت بود که خانم تمپل اونجا بود.واقعا فرهیخته بود.مهربون و بزرگ. ازون آدمایی ک آدم دوست داره همش عین کوالا بچسبه بهشون.شبیه استاد مورد علاقه من تو دانشگاه.و بعدی هلن برنز :) اون واقعا با وجود سن کمش فوق العاده بود :)❤🫂 هلن برنز دختری که از روز مرگش تا به الان تو قلب من زندست. خود جین رو کمتر از این دوتا و بیشتر از بقیه شخصیتا دوست داشتم.جلد بعدی رو به زودی شروع میکنم.امیدوارم به زودی بفهمم تو ثورنفیلد چه خبره و واقعا اقای راچستر قراره با دوشیزه اینگرام کوته بین ولی زیبا ازدواج کنه؟ چه فایده ای داره زیبایی وقتی انقدر کوته بین و افاده ای هستی.فکر نمیکنم از نظر عقلی با آقای راچستر تو یه سطح باشن.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.