خواهم خواند پسران دوزخ: فرزندان قابیل مجید پورولی کلشتری 3.9 12 به امین بگو دوستش دارم مریم راهی 4.6 16 ترگل عماد داوری دولت آبادی 4.0 5 خدازاده: خاطراتی پرجاذبه از محمدرضا پهلوی در نگاه نویسندگان و اندیشمندان خارجی محسن فوجی 3.8 2 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 154 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 21 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 4.1 17 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 48 جعبه سیاه: نگاهی نو به یادداشت های امیر اسدالله علم سیدمحمدحسین راجی 4.1 7 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.4 55 داستان توسعه در ایران: از صدارت امیرکبیر (1227) تا پیروزی انقلاب اسلامی (1357) سعید موسوی 0.0 0 آن سوی میز: هیلاری کلینتون، جان کری، وندی شرمن، نیکی هیلی، ویلیام برنز، سوزان رایس، جان بولتون احمد تقی خانی 3.5 2 شهید نوید: روایتی از زندگی شهید مدافع حرم نوید صفری مرضیه اعتمادی 4.4 22 بشارت از حضرت حجت عجل الله فرجه مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیة الله العظمی بهجت قدس سره 4.6 3