خواندهام فانوس خاطرات گمشده فاطمه ثابتی 0.0 0 دلهره ی دروازه بان هنگام ضربه ی پنالتی پتر هانتکه 3.3 1 آیلین آتوسا مشفق 3.8 1 سیمین دانشور (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ) فاطمه سرمشقی 5.0 0 فروغ فرخزاد؛ انسان های کوچک؛آرزوهای بزرگ محمدرضا مرزوقی 4.1 1 مریم میرزاخانی (انسان های کوچک آرزوهای بزرگ) محمود برآبادی 3.2 2 دری در کار نیست و جستار «مرد تنهای خدا» تامس ولف 3.8 2 پروست علیه زوال یوزف چاپسکی 4.1 2 از زخم های نهانی عماد مرتضوی 4.0 2 کار سما قرایی 3.5 2 مرگ تاد می 3.7 4 کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.5 5 نظر به درد دیگران سوزان سانتاگ 3.8 7 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 19 فلسفه ای برای زندگی: رواقی زیستن در دنیای امروز خشایار دیهیمی 4.0 19 اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 4.0 22 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.9 28 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 46 زندگی حشره ای ویکتور پلوین 3.4 0 درسگفتارهای ادبیات اروپا: جین آستین - چارلز دیکنز - گوستاو فلوبر - فرانتس کافکا - رابرت لویی استیونسن - مارسل پروست - جیمز جویس جان آپدایک 4.8 1