محمدرضا مرزوقی محمدرضا مرزوقی پدیدآور دنبال کردن 5 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها زمانی که هم سفر ونگوگ بودم محمدرضا مرزوقی 4.4 4 زمانی که هم خانه ی داوینچی بودم محمدرضا مرزوقی 3.8 6 بچه های کشتی رافائل محمدرضا مرزوقی 3.4 4 زمانی که همسایه ی میکل آنژ بودم محمدرضا مرزوقی 4.3 2 مشترک مورد نظر محمدرضا مرزوقی 4.2 4 شاهدخت بلخ بر اساس منظومه ی رابعه دختر کعب محمدرضا مرزوقی 4.5 2 زمانی که هم صحبت فریدا بودم محمدرضا مرزوقی 4.5 0 من ارگ نواز باخ هستم محمدرضا مرزوقی 4.5 2 با گوگن در جزیزه ی تاهیتی محمدرضا مرزوقی 4.0 1 فروغ فرخزاد؛ انسان های کوچک؛آرزوهای بزرگ محمدرضا مرزوقی 4.2 1 لبخندی برای سوفیا محمدرضا مرزوقی 3.0 2 زمانی که هم سبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 5.0 0