خواندهام قصه یوسف صدیق محسن رجبی قدوسی 5.0 1 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 193 استعمارزدایی از روش تحقیق علمی و مردمان بومی لیندا توهیوای اسمیت 0.0 0 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.6 36 لشکر خوبان معصومه سپهری 3.9 3 گلستان یازدهم (خاطرات زهرا پناهی روا، همسر سردار شهید علی چیت سازیان) بهناز ضرابی زاده 4.3 49 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 9 صدایی که شنیده نشد: نگرش های اجتماعی - فرهنگی و توسعه ی نامتوازن در ایران گزارشی از یافته های طرح "آینده نگری" مجید تهرانیان 4.0 1 نان سال های جنگ: مروری بر نقش زنان روستای صدخرو سبزوار در پشتیبانی جنگ محمود شم آبادی 3.2 2 روز آزادی زن: تاریخ شفاهی قیام 17 دی زنان مشهد سمیه ذوقی 3.9 10 دختر شینا بهناز ضرابی زاده 4.2 122 حقیقت سمیر یعقوب توکلی 4.4 13 تفسیر سوره ممتحنه سید علی حسینی خامنهای 4.8 6 نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.2 5 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 105 راه سَفید؛زندگینامه داستانی شهید محمد جعفر حسینی فاطمه سادات کیایی 4.4 2 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 39 پله ها تمام نمیشدند افروز مهدیان 4.0 1 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 77 سه کاربرد چاقو: در باب طبیعت و مقصود درام سمیه پیربازاری 3.4 5