خواهم خواند خاکستر گنجشک ها حامد عسکری 3.9 9 چشم هایم، در اورشلیم مریم مقانی 3.8 7 جای پای جلال مهدی قزلی 4.5 1 مجسمه اصغر مددی 4.2 2 آرمان عزیز :روایتهایی مستند از زندگی طلبه بسیجی، شهید آرمان علیوردی مجید محمدولی 4.7 8 سومین پلیس فلن اوبراین 4.0 4 نمایش نامه جنون جورج سوم آلن بنت 0.0 0 هنر در لحظه زندگی کردن: رهایی از اضطراب و دستیابی به روشی ساده تر و پرشورتر برای زندگی شانا نیکوئست 2.9 3 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.5 48 فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.7 41 ایستگاه خیابان روزولت (روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران) محمد محبوبی 4.9 4 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 8 به زندگی قسم رنه کارلینو 3.5 0 کتاب ساحلی امیلی هنری 3.8 19 دل سوز 3.6 9 یادداشت هایی بر سیاره مشوش مت هیگ 4.1 6 اخگری در خاکستر صبا طاهر 4.4 31 صبح شام: روایتی از بحران سوریه، خاطرات دکتر حسین امیرعبداللهیان محمدمحسن مصحفی 4.0 16 دورت بگردم: روایتی صمیمی از قدیمیترین کنگره سالانه دنیا فائضه حدادی 4.4 12 کجایی؟ مرتضی اسدی 4.5 1