مواهب نقص: غلبه بر کمال خواهی با پذیرفتن آن کسی که هستند

مواهب نقص: غلبه بر کمال خواهی با پذیرفتن آن کسی که هستند

مواهب نقص: غلبه بر کمال خواهی با پذیرفتن آن کسی که هستند

برنی براون و 1 نفر دیگر
3.9
31 نفر |
14 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

10

خوانده‌ام

62

خواهم خواند

41

شابک
9786002008442
تعداد صفحات
180
تاریخ انتشار
1399/4/7

توضیحات

        این کتاب درباره غلبه بر کمال خواهی و پذیرفتن نقص های خود است. این موضوع در این کتاب مطرح می شود که داشتن نقص، نکات مثبت یا مواهبی به همراه دارد که در زندگی انسان بسیار سودمند و راهگشاست: شهامت، همدردی و ارتباط با دیگران. در این کتاب، تلاش شده که خواننده خودش را با تمام نقص هایش بپذیرد، و بتواند بر تمایل به کمال گرایی بیمارگونه غلبه کند. نویسنده کتاب، پژوهشگر حوزه «شرمساری» در روان شناسی است و به  خوبی می داند که نحوه مقابله با شرمساری چگونه است. او تجربیاتی از شرمساری را بازگو می کند و به این اشاره می کند که برملا شدن نقص ها، باعث ایجاد شرمساری در انسان ها می گردد، و با پذیرفتن نقص ها، می توان شرم را برطرف ساخت.
      

یادداشت‌ها

          خانم برنه براون استاد پژوهشی دانشگاه هوستون هستند. سالیان طولانی روی مبحث شرم، شجاعت، آسیب پذیری و به طور کلی مفاهیمی که مربوط به پذیرش خود و عزت نفس می‌شوند، مطالعه و پژوهش کرده‌اند.
زبان کتاب ساده و خوش‌خوان است و کل کتاب را با تجربه‌ شخصی خودشون جلو می‌برند. در سال 2007-2008 گشایشی در زمینه‌های مورد مطالعه‌شان برایشان رخ می‌دهد که منجر به نوشتن این کتاب می‌شود. 
مقدمه کتاب مقداری طولانی و برای من حوصله‌سربر بود اما با ورود به فصل‌های تحت عنوان «راهکار» که اصل مطالب کتاب است، محتوا جذاب و کاربردی شد.
دو ویژگی‌ که در این کتاب دوست داشتم و مرا علاقمند کرده است که دیگر آثار این نویسنده را بخوانم:
1- زبان کتاب ساده و بدور از اغراق‌‌ و از جنس کتاب‌های به اصطلاح زرد در این حوزه نیست و یک متخصص این حوزه مفاهیمی را بیان می‌کند که بسیار عمیق و مهم است.
2- در پایان هر فصل، عناوینی به نام «از پا ننشینید» وجود دارد که شالوده مفهوم فصل و تجربه عملی نویسنده آمده است که کاربردی می‌باشد.

پشت جلد کتاب: 
"دکتر برنی براون در این کتاب به پرسش‌هایی پیرامون زندگی با تمام وجود پاسخ می‌دهد: چگونه می‌توان از موضع اصالت و احساس ارزشمندی با زندگی درگیر شد؟ چگونه می‌توان شجاعت، شفقت و پیوند صمیمانه را در خود پرورش داد تا نقص‌های خود را بپذیریم و دریابیم که هرچه هستیم کافی هستیم و ارزش آن را داریم که عاشق شویم و عشق بورزیم، احساس تعلق کنیم و شاد باشیم؟"
        

18

          موهبت کامل نبودن رو مجتبی شکوری معرفی کرده بود. با چیزی که انتظار داشتم تفاوت داشت. کتاب فوق‌العاده‌ای نبود. شاید قصد نویسنده هم این بوده. این که کتابی بنویسه که کامل نباشه ولی بتونه برای خوانندگانش موهبتی رو به ارمغان بیاره.
اسم کتاب اینجوریه که ممکنه فکر کنید درمورد کمالگراییه. البته بخشی ازش هست ولی در کل کتابیه که درمورد «زندگی با تمام وجود» راهکار میده. نویسنده یه محققه و داره درمورد چیزی که زندگی کرده، روش کار کرده و از مصاحبه‌کننده‌هاش در این زمینه‌ یاد گرفته صحبت می‌کنه. یه جاهایی میاد از اون موضوعی که می‌خواد درموردش صحبت کنه تعریف میده. اونجاهایی که تفاوت معناداری بین باور ما و حقیقت اون موضوع وجود داره خوبه ولی بقیه جاها به نظرم ضروری نبوده. کتاب کم حجم و روونیه. گاهی از حقایقی صحبت می‌کنه که ممکنه آدمو حیرت‌زده کنه. در کل کتابیه که مطالعه صرفش برای ایجاد تغییر توی زندگی کافی نیست و باید به اون بخشایی که با زندگیمون مرتبطه برگردیم و به کار بگیریمش.
        

18

امروز جمعه
          امروز جمعه ٢۶ مرداد کتاب موهبت کامل نبودن رو تموم کردم.

فکر میکنم نویسنده سال ها تقلا و تلاش کرده بود تا به چند مفهوم اصیل دینی دست پیدا کنه که به رایگان در اختیار ماست😊
مفهوم اصالت
مفهوم شجاعت و شفقت
مفهوم معنویت و نیایش
مفهوم شکرگزاری
مفهوم شهود و ایمان
مفهوم خلاقیت(همون مقایسه نکردن خودمون با بقیه و انجام یک کار هنری متناسب با حال و دل خودمون) 
مفهوم تفریح و استراحت و اثر اون در بخش های دیگه زندگی
مفهوم آرامش و سکون
مفهوم انجام کار معنادار(همون رسالت فردی یا انجام وظیفه خودمون) 

در این بین تعریف نویسنده از شجاعت برام جالب بود:
درخواست کردن چیزی که نیاز داریم شجاعانه ترین کاری است که میتوانیم انجام دهیم. 
شجاعت یعنی صادقانه و بی پرده صحبت کردن درباره آنچه هستیم، آنچه احساس میکنیم و آنچه تجربه میکنیم. 

حس میکنم ترجمه کتاب خیلی دقیق و خوب انجام نشده بود، شاید اگر نسخه بدون ترجمه رو میخوندم بهتر متوجه میشدم، بیشتر صفحات رو دوبار خوندم تا ارتباط بین جملات رو دربیارم.
        

1