کلاف سردرگم

کلاف سردرگم

کلاف سردرگم

4.1
17 نفر |
7 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

31

خواهم خواند

35

شابک
9786000808754
تعداد صفحات
296
تاریخ انتشار
1399/4/22

توضیحات

        وقتی عمه بکی وصیت می کند تا وارث کوزه ی قدیمی معروفش یک سال پس از مرگ او مشخص شود، سرنوشت خاندان دارک ها و پنهلوها تا ابد دستخوش تغییر می شود. خویشاوندی ها و دشمنی های دیرین خاندان جان دوباره ای می گیرند؛ نامزد گی پنهلو او را به هوای نن پنهلوی بدنام رها می کند؛ پیتر پنهلو و دانا دارک بعد از عمری نفرت از یکدیگر، به هم دل می بازند؛ و جاسلین و هیو دارک که به دلایل مرموزی در شب عروسی شان از یکدیگر جدا شده بودند، دوباره به هم می رسند. سالی سرشار از عشق و امید و دل شکستگی بر این خاندان می گذرد و کوزه ی افسانه ای در میان این هیاهو به انتظار وارثش می نشیند. اما آنچه در شب مقدر انتظارشان را می کشد، قرار است همه را غافل گیر کند.
      

لیست‌های مرتبط به کلاف سردرگم

نمایش همه
آنی شرلی در گرین گیبلزآنی شرلی در اونلیآنی شرلی در جزیره

ال ام مونتگومری ، و کتابهای شاهکارشون 🌱📚

22 کتاب

ال ام مونتگومری یکی از نویسنده های مورد علاقه مه و یکی از نویسنده هایی که بیشتر کتابهاش به شدت معروفه مثل آنه شرلی،قصر آبی،امیلی در نیومون،قصه های جزیره و... خلاصه بگم قلم این نویسنده جادوییه و طوری شما رو طلسم میکنه و به جزیره ی پرینس ادوارد میبره که زندگی واقعی رو فراموش میکنید.توی این لیست کتابهای ایشون رو گذاشتم. ترتیب بندی : مجموعه آنه شرلی: ۱_آنه شرلی در گرین گیبلز ۲_آنه شرلی در اونلی ۳_آنه شرلی در جزیره ۴_آنه شرلی در ویندی پاپلرز ۵_آنه شرلی در خانه ی رویاها ۶_آنه شرلی در اینگل ساید ۷_آنه شرلی _دره ی رنگین کمان ۸_ریلا در اینگل ساید مجموعه امیلی : ۱_امیلی در نیومون ۲_امیلی و صعود ۳_امیلی و جست و جو قصه های جزیره :۱_دختر قصه گو ۲_جاده ی طلایی جاده ای به گذشته و قصه های اونلی ،دو تا رمان مستقل راجع به مجموعه ی آن شرلیه ولی شخصیت اصلیش آنی نیست و حول‌محور کسایی که آنی میشناستشون و شخصیت های فرعی میگرده . جین در فانوس تپه، کیلمنی بانوی باغ،کلاف سردرگم و قصر آبی ارتباطی با آنه شرلی ندارن و رمان های تک جلدی ان. خانه ی رویاها:ال ام مونتگومری و ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی ، خاطرات این نویسنده هستن که خودش نوشته ‌. در مورد خانه ی رویاها اطلاعات زیادی ندارم ولی ال ام مونتگومری:خاطرات شخصی،برگرفته از دفتر خاطرات خود این نویسنده ست.

12

یادداشت‌ها

          این کتاب مناسب شماست اگه:
1-مجموعه آنشرلی رو خوندید و دوسش داشتید. 
2-از ادبیات کلاسیک خوشتون میاد. 
3- دنبال یک داستان ساده و حال خوب‌کن هستید.
🔸خلاصه: دارک‌ها و پنهلوها دو خاندان پرجمعیت که تقریبا همه ازدواج‌هاشون فامیلیه و حسابی تودرتو هستند. بزرگ این دو خاندان عمه بِکی نه چندان خوش‌اخلاقه که صاحب یک کوزه قدیمی خانوادگیه و همه فامیل خواهانش هستن، حالا عمه بکی پیر مریض شده و آخرهای عمرشه و میخواد وارث بعدی این کوزه رو تعیین کنه. عمه بکی زبون تند و تیزی داره و خیلی بعیده که از هیچکدوم از اعضای فامیلش خوشش بیاد و  بزرگترین تفریح همه عمرش عذاب دادن دوروبریاش با طعنه‌هاش بوده، خلاصه فامیل‌ها بیشتر از اینکه دوسش داشته باشن ازش حساب میبرن! عمه بکی حتی برای وصیت‌نامه‌ش هم تا جایی که توانشو داشته یه حالی از همه گرفته. برای تعیین وارث بعدی یک سال زمان مشخص کرده و تو این یک سال همه مجبورن اخلاق‌های بدشون رو کنار بذارن به این امید که کوزه بهشون برسه و در این بین کلی اتفاقات تلخ و شیرین رخ میده...

نظر شخصی: اول از همه باید بگم نوشته پشت جلد بخش بزرگی از کتابو لو میده اگه از لو رفتن داستان بدتون میاد به هییییچ وجه پشت کتابو نخونید، تازه من پیشنهاد میدم سراغ خلاصه گودریدز و کامنت‌های اینجا هم تا قبل از تموم شدن کتاب نرید. 
و اما بعد 
خوندن کتاب‌های لوسی مونتگمری عزیزدلم برای من دقیقا مثل اینه که خوشمزه‌ترین شیرینی دنیا رو تو دهنم مزه مزه کنم و دلم نخواد هیچوقت تموم بشه. 
داستان خیلی شیرینی داره پر از جملات طنز دوست‌داشتنیه با هیچکدوم از کتاب‌های بانو مونتگمری اندازه این یکی نخندیده بودم.
این داستان هم مثل باقی داستان‌های ایشون در جزیره پرینس ادوارد دوست داشتنی در جریانه و جوری که من متوجه شدم احتمالا در دهه 20 میلادی باید باشه. فکر کنم تا الان متوجه شده باشید نویسنده مورد علاقه  من ایشون هستن و خیلی سخت میتونم ازشون ایرادی بگیرم. این کتاب با آثار دیگه این نویسنده متفاوته و به نظر من مناسب نسل جوان و بزرگساله. پر از نکات اخلاقیه مثل باقی نوشته‌های ایشون. 
شخصیت پردازی عالی و درجه یک مثل همیشه. فقط مشکلی که هست اینه که تعداد شخصیت‌ها خیلی زیاده و برای من تقریبا نصف کتاب طول کشید تا با همشون آشنا بشم به شما پیشنهاد میدم تک تک شخصیت‌ها رو با توضیح کوتاهی از نسبت خانوادگیشون رو کاغذ بنویسید تا یادتون نره کی به کی بود. با اینکه کل داستان جذابه اما پایان‌بندی خوبی نداره و من اصلا از آخرش خوشم نیومد ضربه بدی بهم وارد شد و ناامید شدم 🤧
از همین تریبون هم دلم میخواد اعلام کنم از شخصیت جاسلین خیلی بدم میاد و دوس دارم بهش بگم هرجا هستی خیلی خری. کلا از آدم‌های هوسباز و سست عنصر بدم میاد 😏
یه مسئله دیگه اینه که تو متن کتاب یه اشاره‌ای شد به نوشتن نامه‌های زنجیره‌ای که من اصلا نمیدونم یعنی چی فکر کنم دخترهای دم بخت باید بنویسن یا همچین چیزی، اگه کسی اطلاعاتی راجع بهش داره لطفا به من بگه مچکرم. پیشنهاد میدم مترجم در چاپ بعدی یه توضیحی راجع به این مسئله بده. 
ترجمه کتاب خوب بود البته چندتایی غلط‌های نگارشی داشت. 
قیمت کتاب مثل باقی اثار انتشارات قدیانی خیلی منصفانه ست اما کیفیت جلد اصلا خوب نبود همون طور که میبنید عکس جلد تاره. 
در کل کتاب خیلی خوبیه و پیشنهاد میدم حتما بخونید مخصوصا برای زنگ تفریح بین دوتا کتاب سنگین عالیه 😍

🔸از متن کتاب:
حالا که در آخرین ساعت زندگی‌اش به عقب نگاه می‌کرد، متوجه شد چیزهایی که واقعا اهمیت داشته‌اند، چقدر کم بوده‌اند. نفرت‌هایش الان پیش‌پاافتاده به نظر می‌رسیدند و خیلی از عشق‌هایش هم همینطور بودند. چیزهایی که تمام فکر و ذهنش را مشغول می‌کردند، الان مسخره به نظر می‌رسیدند و یک سری مسائل جزئی در نگاهش خیلی بزرگ شدند. نسبت به شادی و اندوه بی‌تفاوت شد.
        

2