غریزه وصلی

غریزه وصلی

غریزه وصلی

3.9
37 نفر |
17 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

72

خواهم خواند

15

ناشر
شابک
0000000978103
تعداد صفحات
156
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        غریزه وصلی نوشته مهرداد صدقی، داستانی طنز و جذاب است که رخدادهای پیش بینی نشده آن، محسن شخصیت کتاب را ناخواسته درگیر موقعیت های خنده داری می کند.داستان غریزه وصلی اثری طنزآمیز است که در روزگار ممنوعیت ویدئو در اوایل دهه هفتاد رخ می دهد و راوی داستان همان راوی کتاب های شیرین آبنبات هل دار، آبنبات پسته ای و آبنبات دارچینی روایت میشود.درباره کتاب غریزه وصلیهمه چیز در این کتاب
  غریزه وصلی نوشته مهرداد صدقی، داستانی طنز و جذاب است که رخدادهای پیش بینی نشده آن، محسن شخصیت کتاب را ناخواسته درگیر موقعیت های خنده داری می کند.داستان غریزه وصلی اثری طنزآمیز است که در روزگار ممنوعیت ویدئو در اوایل دهه هفتاد رخ می دهد و راوی داستان همان راوی کتاب های شیرین آبنبات هل دار، آبنبات پسته ای و آبنبات دارچینی روایت میشود.درباره کتاب غریزه وصلیهمه چیز در این کتاب از ماجرای یک فیلم ویدیویی شروع می شود و با بدشانسی محسن، موقعیت های غافلگیرکننده ای برای او پیش می آید. در این میان، ماجرای آشنایی محسن با دختری به اسم «زلیخا» که تا حدودی به ماجرای آن فیلم ویدئویی هم گره خورده و سوالاتی که در مورد زلیخا برای محسن پیش می آید باعث اتفاقات و راه حل های عجیب و طنزی می شود که خود محسن و اطرافیانش را درگیر می کند.کتاب غریزه وصلی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیماگر سه گانه آبنبات را خوانده باشید (آبنبات هل دار، آبنبات پسته ای و آبنبات دارچینی) این کتاب برایتان بسیار لذت بخش خواهد بود اما اگر آن را نخوانده اید خیالتان راحت باشد داستان در ادامه و دنباله آن کتاب ها نیست و اثر جدید و مستقلی است. شاید مطالعه این کتاب شما را مشتاق به خواندن آن سه گانه کند.
  ...more
      

لیست‌های مرتبط به غریزه وصلی

یادداشت‌ها

          داستان محسن با روایتگری آقای صدقی برای من حداقل دوست داشتنی ست.
نمی دانم نزدیکی نسل و به یاد داشتن دهه 70 باعث اش می شود یا کلا برای همه بامزه است. خیلی دوست دارم کسی کم سن و سال تر از من بخواند و نظرش را بگوید . دوست دارم بدانم برای آن ها هم طنز اش طنز است یا به بدبختی ها و خنده های ما با بهت و حیرت فقط خیره می شوند؟
امیدوارم این شخصیت ها را آقای صدقی ول نکند و حالا حالا ها با آن ها ادامه دهد ، امیدوارم هیچ قصدی برای هم آوردن سریع سر و ته داستان محسن نداشته باشد و خیلی طول بکشد . شخصیت ها ، محیط و شرایطی که نویسنده تا   الآن ساخته و پرداخته ، امروز به ثمر نشسته اند و فکر می کنم راحت بشود ده تا کتابی از این به بعد ازشان در آورد.
اما خود کتاب ، همان محسن مجموعه ی آبنبات هاست که اینبار ماجرایی در دوران ممنوعیت و جرم بودن ویدیو در اوایل دهه هفتاد دارد. دورانی که شاید که نه، قطعا از نظر متولدین هشتاد به بعد احتمالا ابلهانه و باورنکردنی ست ولی خوب چه می شود کرد این هم واقعیتی ست و بخشی از تاریخ با مزه ی ما. 
در دوران کمیته و جرم بودن دستگاه پخش فیلم وی اچ  اس ، محسن و دایی اکبر و قدرت پلنگ و آقای اشرفی یک فیلم خیلی مورد دار هم گیرشان می آید و باقی اش را خودتان بخوانید و کلی بخندید.
پی نوشت : من فیلم غریزه ی اصلی را دیده ام، اینی که در کتاب راجع بهش نوشته بود بیشتر می خورد پورن باشد تا غریزه اصلی .غریزه ی اصلی در زمان خودش فیلم بسیار مستهجنی محسوب می شد اما اینطوری ها هم نبود. دست آخر من نفهمیدم آن فیلم چه بود ؟
:))))))
        

3

ویدئو در بهخوان
          بنا به دلایلی مجبورم کتاب‌های آقای صدقی را بخوانم. ۴ جلد از مجموعه آبنبات ها، غریزه وصلی، مغز نوشته های یک جنین و دومین و آخرین نشان مردی را فعلا خوانده ام. امروز که داشتم این کتاب‌ها را در ذهنم مرور می کردم یاد آن قسمت از سریال قصه های مجید افتادم که ناظم داشت سر صف، نمره های ریاضی مجید را می خواند و به یک نمره شاهکار رسید: هشت!
به نظرم قلم طنز آقای صدقی یک ویژگی هایی دارد که در کتاب‌های مختلف فقط شدت و ضعف پیدا می کند. در بعضی، شوخی های مبتذل و جنسی، ابزار اصلی برای خنداندن مخاطب است و بی احترامی ها، بددهنی ها، دروغ گفتن ها و سرکار گذاشتن ها در جایگاه بعدی قرار می گیرد. در بعضی دیگر مثل همین غریزه وصلی دروغ گفتن های مکرر، ساده لوح و فضول نشان دادن جنس زن، مسخره کردن ها و بی احترامی ها به عنوان ابزار اصلی برای گرفتن خنده مورد استفاده قرار می گیرد. البته با وجود اینکه شوخی های جنسی این کتاب در مقایسه با مجموعه آبنبات ها به نظرم کمتر است ولی متاسفانه در قسمتی از کتاب بسیار واضح تر از شوخی های آبنبات هاست و اوج آن در معرفی فیلمی است که نام کتاب از آن گرفته شده و مخاطب را نسبت به آن فیلم کنجکاو می کند.
شخصیت ها در این کتاب و سایر کتاب‌های آقای صدقی آنقدر برای سرپوش گذاشتن روی کارهای نادرستشان دروغ می گویند که با پایان یافتن کتاب و در عین حال دوست داشتنی بودن شخصیت ها در نظر مخاطب، زشتی دروغگویی برای خواننده کم می شود.
به نظرم تغییر تدریجی ارزش ها در قالب طنز در ذهن مخاطب به همین شیوه اتفاق می افتد. محسن، دایی اکبر، آقا جان و ... الان در کتاب‌های آقای صدقی دوست داشتنی هستند ولی با گذر زمان ویژگی این شخصیت های داستانی نیز در کف جامعه جذاب می شود.

یادم رفت بگویم به نظرم شاهکار آقای صدقی همان دومین و آخرین نشان مردیست چون همان طور که قبلا هم گفتم طنز تقریبا تمیزی دارد و البته صحبت در این باره بسیار زیاد است.

پ.ن. خداروشکر که این کتاب چاپ نشد...
        

2