3.5

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به رنج مقدس

به نام او...❤️
نقد کتاب رنج مقدس:
خلاصه:این کتاب داستان دختری به نام لیلاست که به خاطر موقعیت کاری پدرش و ماموریت ها مجبور است سختی ها و مشکلاتی را تحمل کند.ما در این داستان با درگیری های شخص، با خودش،زندگی اش مواجه هستیم،درگیری هایی که تو زندگی همه مون کم و بیش پیدا میشه.
📚همان طور که میدونیم مهم ترین رکن برای نویسندگی خواندن کتاب های درست و با اصول نویسندگی است بنابراین من موقع مطالعه سعی میکنم همانطور که از خواندن و روایت لذت ببرم به این اصول هم توجه کنم.
📚یکی از نقاط قوت کتاب های خانم شکوریان فرد این هست که ایشون خیلی جذاب و عالی گفتگو و دیالوگ می نویسند. و واقعا هم در این کتاب این نقطه قوت دیده میشه.
📚شخصیت پردازی ایشون فوق العاده است من معمولا کتبی که میخونم شخصیت اصلی داستان شباهت هر چند  کوچک با من دارد اما این شخصیت خیلی از من دور بود و خوندن داستان کسی که شخصیت اش با تو فرق دارد جالب است.
📚کتب خانم شکوریان فرد هر چند که من سه الی چهار کتاب از ایشون خوندم اینطور هست که هرچند اون قسمت پر از کشمکش نباشد اما مخاطب دلش میخواد ادامه کتاب را بخواند.
📚اسم کتاب جالب و مرتبطه با داستان.
🌱جالب این بود که در کتاب لا به لای گفتگو ها و بحث ها درباره ی خیلی از مسائل بحث میشه و جوابش رو نویسنده میده.
🌱قلم نویسنده روان هست.
و اما چند نکته از نظر من:
💫این مسئله وجود داره که همچنان کتاب پر از جملات جذاب و گفتگو های خاص خودش هست و قشنگه اما من با خودم فکر کردم واقعا اعضای خانواده ها در واقعیت با هم اینطوری صحبت میکنند؟ انقدر عمیق به مسائل نگاه میکنند؟ منظورم این هست که این گفتگو ها شاید بین بیشتر خانواده ها صورت نمیگیره و خیلی کم باشه.
در طول کتاب گاهی از درگیری های طولانی که خیلی توصیف شده بود خسته میشدم و دوست داشتم زودتر به گفتگو ها برسم.
ممنونم از تلاشی که برای نوشتن این کتاب کردین خانم شکوریان فرد.

با دیدن عنوان و جلد کتاب تصور کردم حجاب، موضوع محوری این رمان است که نبود. خانواده‌ای هفت‌نفره که دخترش لیلا شخصیت اصلی و راوی ماجرا شده‌است. لیلا خواهری دوقلو به‌نام مبینا دارد. علی، سعید و مسعود هم برادرهای او هستند. دغدغه‌ی  جهانی پدر، صبر بی‌نهایت مادر، حمایت‌های ارزشمند علی، شیطنت‌های بانمک و بی‌نمک مسعود، آرامش و دور از حاشیه ایستادن سعید، تلاش‌های خواستگارهایی چون سهیل و مصطفی از دو دنیای متفاوت، ریحانه‌ی علی و... حوادث کتاب را رقم می‌زند و جلو می‌برد. بااینکه صفحات زیادی طول کشید تا رنج مقدس برایم جذاب شود و نقدهایی به جزئیات داستان وارد می‌دانم اما اطلاعات خوبی، ورای خودِ داستان به مخاطب می‌دهد. دانستنی‌هایی از حمامی که شیخ بهایی ساخت و انگلیسی‌ها در پی کشف رازش ویران کردند، نام « سعید چندانی » که مرا به کنجکاوی و جستجوی سرگذشت او در فضای مجازی کشانید ( که اهل سنت بود و امام زمان بیماری او را شفا داد. شیعه شد و شیعه شدن‌هایی به دنبال این کرامت رخ داد. از سعید که چونان نشانه‌ و حجتی بود ترسیدند. شهادتش را رقم زدند.مزارش در حرم امام رضا(ع) است )، تا استدلال‌هایی برای پذیرش رنج مسلمان حقیقی زیستن که بیشتر در دیالوگ‌ها رد و بدل می‌شود. رنج نقش مادری برای فرزندان پرتعداد، رنج آرمان بزرگ صلح و جنگیدن با جنگ‌های عالم، رنج پاکدامنی و تقوا و مبارزه با هوس، رنج دوری از خانواده و بسیاری دیگر...
رنج مقدس را به خاطر شاگردانم خواندم. نامش را از زبان یکیشان شنیدم و قصد کردم بخوانم تا بفههم چه می‌خوانند. انتخابشان خوب بود.

....... پایانش باز بود 🫣
نویسنده زیاده نویسی و جزئی نویسی زیاد درمورد حالان و حسها گفته بود
بعضی از نصیحت و مکالمه های علی ولیلا عالی بود بعضی از دل نوشته هاهم قشنگ بود
توضیحات کاملی درمورد خانواده ظاهر و چهره و شخصیت مصطفی و لیلا نداده بود
داستان صحرا کفیلی واقعا الکی وارد ماجرا شد
کمی داستان پرت و پراکنده بود که ذهن کتابخوان رو مشوش می کرد

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.