بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

ربکا

ربکا

ربکا

دفنی دوموریه و 3 نفر دیگر
4.0
138 نفر |
36 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

13

خوانده‌ام

351

خواهم خواند

106

ربکا،دختری یازده ساله و چابک و پر حرف است که مادرش او را به شهرمی فرستد تا با خاله هایش زندگی کند.ربکا مجبور می شود باد بگیرد که با دوستان جدید،مدرسه و همسایه های جدید سازگار و هماهنگ شود،به ویژه با خاله میراندا که از همه کارهای او ایراد می گیرد.آیا لباس زیبا و تحصیل خوب ارزش تحمل آن همه سختی را داردیا جای او در همان مزرعه ی سانی بروک است؟گفت و گو با مشهورترین داستان های جهان،مجموعه ای است از خواندنی ترین داستان هایی که بزرگ و کوچک در طول سال های سال آن ها را خوانده اند و لذت برده اند.بازنویسی این داستان ها به زبان ساده،بی آن که از سحر و هیجان داستان اصلی کم کرده باشد،امکان شریک شدن ما را در لذت خواندن این آثار کلاسیک فراهم کرده است.

لیست‌های مرتبط به ربکا

پست‌های مرتبط به ربکا

یادداشت‌های مرتبط به ربکا

آذر بانو

1402/03/19

            «ربه‌کا» نام رمان مشهوری است که به قلم بانوی انگلیسی، دافنه دوموریه نوشته شده و حسن شهباز  آن را به فارسی برگردانده است. این رمان که اولین بار در سال 1938 منتشر شد، یکی از داستان‌های مشهور  عاشقانه جهان معاصر محسوب می‌شود. 
کتاب به فاصله کوتاهی پس از انتشار، به بیشتر زبان‌های دنیا ترجمه شد و توانست به فروش خوبی دست یابد. 
آلفرد هیچکاک کارگردان سینما، در سال 1940 فیلمی بر اساس رمان «ربه‌کا» ساخت؛ این فیلم که برنده جایزه اسکار شد، بر شهرت دافنه دو‌موریه افزود.
داستان ربه‌كا، حكایتی مرموز، جذاب و عاشقانه است. این داستان با تصویر كشیدن فضاهای یك عمارت عظیم و اشرافی مخاطب را به خود جذب كرده تا جاییكه بادهای وزیده شده  در ساحل عمارت موهای خواننده را نوازش می‌كند، بوی گل‌های روییده در باغ به مشام خواننده می‌رسد و نگرانی و اضطراب راوی داستان كه تا پایان كتاب نامش مطرح نمی‌شود، در تمام لحظات،خواننده را رها نمی‌كند و خواننده در تمام اتفاقات خود را حاضر در ماجرا می‌بیند.
داستان سراسر در حال قیاس دو زن است، یكی ساده دیگری باشكوه، یكی زیرك و دیگری بینوا. همه او را تحسین می‌كنند و از او به دیگری تعریف می‌كنند. خواننده البته اگر زن باشد، شاید دوست دارد شبیه او شود. جالب است كه شخصیتی چنین قوی و تاثیرگذار در داستان، مرده است ولی داستان، او را زنده‌تر از زنده‌ها نشان می‌دهد تا جایی كه زیباترین جمله كتاب به میان می‌آید:
“من با زنده‌ها می‌توانم بجنگم ولی زورم به مرده نمی‌رسد”......