نگاهی به تاریخ جهان

نگاهی به تاریخ جهان

نگاهی به تاریخ جهان

جواهرلعل نهرو و 1 نفر دیگر
4.1
25 نفر |
9 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

30

خوانده‌ام

49

خواهم خواند

132

شابک
9789640002254
تعداد صفحات
698
تاریخ انتشار
1399/10/22

توضیحات

کتاب نگاهی به تاریخ جهان، مترجم محمود تفضلی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به نگاهی به تاریخ جهان

نمایش همه
نگاهی به تاریخ جهان
بریدۀ کتاب

صفحۀ 457

کلیسا توسل به زور و خشونت را از سال ۱۲۳۳ و با آغاز کردن چیزی که انگیزیسیون یا بازرسی عقاید نامیده میشود بطور رسمی شروع کرد. انگیزیسیون يك نوع دستگاه محاکمه و بازجویی بود که در آن اعتقادات مردم را مورد تحقیق و رسیدگی قرار میدادند و اگر کسی اعتقادش موافق موازین و معیارهای معینی نبود، کیفر معمولی که درباره اش به کار میرفت اعدام به وسیله سوزاندن بود. يك نوع تعقیب و شکار منظم مرتدان و سست عقیده‌ها دنبال میشد و صدها نفر از مردم را به این ترتیب به تیرهای چوبی بستند و برروی توده های هیزم سوزاندند. حتی بدتر از این سوزاندن، شکنجه های عجیب و غریبی بود که به اشخاص میدادند تا آنها را به قبول عقاید مذهبی و گفتن چیزی که بر آنها تحمیل میشد وادار سازند. بسیاری از زنان فقیر و بدبخت را به جادوگری متهم کردند و در آتش سوزاندند.پاپ حتى يك فرمان اعتقاد صادر کرد که همه کس را به خبر دادن و جاسوسی کردن درباره عقاید دیگران دعوت میکرد. عجیب آنجا است که تمام این خشونتها و این جنایات وحشت آور با کمال درستی و اعتقاد صورت میگرفت.

1

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

نگاهی به تاریخ جهان

تعداد صفحه

15 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به نگاهی به تاریخ جهان

نمایش همه

پست‌های مرتبط به نگاهی به تاریخ جهان

یادداشت‌ها

در این کتا
          در این کتاب نهرو تلاش کرده تا در مقاطع مختلف تاریخی، دوربین خود را در سراسر جهان به حرکت درآورد و وقایعی که در یک بازه زمانی یکسان رخ داده اند، کنار یکدیگر روایت کند.
نهرو تلاش کرده است تا به نوعی تحلیل تاریخی ارائه دهد. به این دلیل که روایت‌ها و تحلیل‌ها را برای دختر نوجوان خود می‌نویسد، زبان کاملا ساده و روان دارد و بسیار خوشخوان است.
 در یک سوم ابتدایی کتاب تا جایی که نوشته‌های نهرو به محتوای منسجم و مستدل به راوایات دقیق تاریخی برسد، باید صبوری کرد. البته با توجه به این که اطلاعات موجود در مورد تاریخ باستانی دنیا بسیار محدود است، این انتظار دور از ذهن نیست. کما این که نامه‌ها در ابتدا تحت تاثیر شرایط زندانی شدن پدری که برای دخترش نامه می‌نویسد، قرار دارد.

یک نکته قابل توجه برای من، این است که نهرو در ذکر تاریخ، هرجا به فرمانروایان و پادشاهان زن و زنان قدرتمند رسیده است، آن‌ها را به صورت ویژه نام برده است. در چنین شرایطی بعید نیست که دختر چنین پدری که مخاطب خاص این نامه‌ها بوده است، اولین نخست‌وزیر زن هند می‌شود! 
        

0