جزئیات فعالیت
1403/10/9
واو! من عاشق این توصیفات از حالات درونی آنا و ورونسکی شدم! همچنین عاشق تغییرات کارنین! ایول تولستوی 💪
1403/10/9
واقعااا عالی بود! از اینکه انقدر خوب حس شک و حسادت رو توصیف کرد در عجبم! واقعا عجیبه
1403/10/9
به بخش هشتم رسیدم، بخش هفت، مخصوصا فصل های آخرش رو خیلیی دوست داشتم🥲 ❌️❌️میخوام اسپویل (افشا) کنم نخونید در لفافه بهم بگو آنا میخواست خودشو پرت کنه، پرت کرد؟ یه موژیک با چیزی توی سرش زد؟ یا من بد فهمیدم؟🤔 @fateme_b
1403/10/9
ولی تغییرات کارنین خیلی ناراحتم کرد. اینکه تولستوی این بخشهای جامعه روسیه رو نشون داد جالب بود ولی کلا در حق کارنین جفا کرد، دلم سوخت براش... یعنی کارنین هم قربانی شد و به خاطر فشار جامعه نتونست اون حالت روحی خوبی که موقع زایمان آنا و بعدش به دست آورده بود رو حفظ کنه، خیلی تنها بود...
1403/10/9
آقا بازم نخونید میخوام اسپویل کنم❌️❌️ زینب تا اینجایی که خوندم کارنین نپذیرفت که آنا بیاد پسرش رو ببینه و همین طور نپذیرفت که طلاقش بده تا با معشوقش ازدواج کنه.. الان حس اینکه قربانی شده باشه ندارم! اتفاقا از اینکه بخشش زیادی داشت و خودشو کوچیک میکرد به نظرم فاصله گرفته.. از اینکه دیگه اجازه نمیده آنا و استیوا سوارش بشن، راضیم🤌