جزئیات فعالیت

فصل اول: آیا قدرت مردانه واقعاً یک افسانه است؟
تونستم از زبان یک مرد مشکلاتشون رو بشنوم. می‌دونید چی برام جالب بود؟ این‌که یه جایی از کتاب از خودم پرسیدم واقعاً مردا انقدر فکر می‌کنن، احساسات دارن و به وقایع اهمیت میدن؟ 🚶🏻😂 چرا این تصور از مردا تو ذهنمه؟دقیق نمی‌دونم...

موضوع این فصل اینه که چیزایی که بهشون می‌گیم ادب یا قدرت مردا، میشه بهشون این نگاه رو داشت که اینا هم بردگی هستن. و واقعاً درست میگه. مثلاً این‌که مردا همیشه از زن‌ها دفاع و حمایت می‌کنن و مثلاً اگه یه نفر با چاقو بخواد حمله کنه، انگار وظیفه‌ی یک مرده که از زن حمایت کنه و حتی جونش رو به خطر بندازه.
نمی‌دونم منظور نویسنده اینه که این چیزا باید از بین بره، یا میخواد بگه مردها هم فداکاری‌هایی برای زنان انجام میدن. فکر کنم میخواد جواب فمینیست‌های افراطی رو بده و درست میگه.

یه جاهایی به نظرم میومد نویسنده داره رنج زنان مخصوصاً در گذشته رو انکار می‌کنه و عصبانی می‌شدم ولی خودش چند بار گفته که به دنبال دیالوگ بین مرد و زنه و به نظرش هر دو جنس به روش‌های متفاوت خودشون رو برده جنس دیگه کردن و از دستاوردهای خوب فمینیسم مثل حق رای زنان و خیلی چیزهای دیگه حمایت می‌کنه.

یه سری مثال‌هایی هم که میزنه در شرایط ایران صدق نمی‌کنه. مثل حق نگه‌داری فرزند.

دلم میخواد یه تحقیقی انجام بدم که از مردها و زن‌ها در سنین مختلف بپرسم دوست داشتن مرد بودن یا زن و چرا. چون این بیشتر تو ذهنمه که دخترهای زیادی دلشون می‌خواد پسر بودن، ولی پسرهای کمی رو دیدم که دلشون بخواد دختر باشن. آیا این خودش نمی‌تونه نشانه‌ی چیزی باشه؟ نمی‌دونم. ولی میشه بهش فکر کرد.

بالاخره یکی مارو اندکی درک کرد 😇

ای خدا 🥲😂
نویسنده‌ی این کتاب یه کتاب دیگه هم داره به اسم « زن‌ها نمی‌تونن چیزی که مردا نمی‌گن رو بشنون»
خب راست میگه، بگید بهمون 😅

همیشه اینو برعکس برای خانم‌ها میگن 😅

آره ولی ظاهراً در این مورد زن‌ها در سطح اجتماعی بهتر عمل کردن 😄
@szm_books

بقول اکثریت خانما: اگه قرار باشه همش به شریکمون بگیم بیا ببرمون بیرون یا بهمون محبت کن دیگه فائده نداره، خود آقا باید دنبال کنه و بفهمه 😄 خوبه منم بگم خودتون باید تلاش کنید بفهمید؟

من با اون خانوما مخالفم 😂
آخه وقتی دو نفر تجربه‌ی متفاوتی دارن، چطور میشه بدون گفت‌وگو درک کرد؟

خب خیلی خوبه که.... خوشبحال شریکتون 🙃

نکات جالبی بود
منم بعضی وقت‌ها دلم برای آقایون می‌سوزه، ولی خیلی کم 😂

منم اصلاً باورم نمیشه انقدر فکر کنن و احساس داشته باشن 😂😂
نمی‌دونم الان کدوم واقعیه، چیزی که نویسنده میگه یا چیزی که از مردا تو ذهنمه؟ 😂

ببین احساس دارن خدایی 😄 حداقل بعضیاشون 😄
مثلا شوهر من از خودم خیییییلی بااحساس‌تر بود اول ازدواج 😅 دیگه یه مقدار که گذشت کمال هم‌نشین در من اثر کرد و منم با احساس‌تر شدم 😂
بعد مثلا دو تامون فکر می‌کنیم ولی فکر کردنمون با هم متفاوته و خیلی چیزا رو متفاوت از هم تحلیل می‌کنیم.

1403/8/15

چه خوب :) منم منظورم احساسات عمیق بود، واگرنه یه‌کم احساس رو که همه دارن 😅 که گویا احساس عمیق هم دارن پس 😁
خوش‌بخت باشییید ❤️✨
@szm_books

منم تابحال نشنیدم مرد/پسری بگه دلم میخواست زن/دختر باشم
ولی زیاد شنیدم که میگن خوشبحال خانوما بخاطر فلان آسایشی که دارن یا فلان ویژگی و اینا...
حدس میزنم بخاطر حفظ غرورشون هیچوقت نمیگن کاش خانم بودیم ولی بعضاً -ته- دلشون میخواد
اینا فقط حدس و گمانه

میخواین بدونین ته دلمون چی میگیم یا  در جمع های مردونه چه چیزی رو با هم مرور میکنیم در این باره:
نمیگیم میخوایم زن باشیم بجاش میگیم خوشبحال خانما، تا در خونه پدرن، بابا خرجشونو میده، بعدشم که میرن خونه بخت، شوهر خرجشونو میده، عشق میکنن خدایی 😆

1403/8/15

آره منم نشنیدم، ولی برعکسش رو خیلی شنیدم.
ممکنه هم به این خاطر باشه که گفتید. 🤔

1403/8/15

ولی چرا نمی‌گین که کاش زن بودیم؟ اگه زن یه موجودیه که همش داره عشق و حال می‌کنه، قاعدتاً باید مشتاق باشید. مثل این حالتی که میگیم کاش پولدار بودم. واقعاً برام سواله 🚶🏻

و حالا یه چیز دیگه هم اینه که ما زن‌ها هرکاری بکنیم بازم جامعه ازمون راضی نیست 😅 مثلاً کسی که بخواد کار کنه و خرجش رو کسی نده، متهم میشه به این که مادر خوبی نبوده یا برای خانوادش کم گذاشته. بماند که چقدر به خودش هم سخت می‌گذره که به فکر غذا و بچه و خونه و ... هم باشه.
بعد برای ماهایی که می‌خوایم مستقل باشیم از یه نظر دیگه هم بده. این‌که هم سختی می‌کشیم، هم باید از طرف کسایی جواب بدیم که این‌طورین و دارن حال می‌کنن 😁😂
@sabbas15206