یادداشتهای سمیه شاکریان (65) سمیه شاکریان 1404/1/20 زندگانی بتهوون رومن رولان 3.9 2 نمیدانم مقایسه ام درست است یانه؛ اما بتهوون برای من نمونه کوچک شده ایوب پیامبر بوده است(بلاقیاس بلاقیاس) 0 7 سمیه شاکریان 1404/1/19 گفت و گوی جادوگر بزرگ با ملکه ی جزیره ی رنگ ها جمشید خانیان 3.6 5 آدمها غمهایی در دنیا دارند که بعضیهایشان هیچ وقت از دلشان پاک نمیشود. رهی در این کتاب نادانسته به کمک مادری میرود که غمی بزرگ دارد. او فقط نقش خودش را بازی میکند و بهترین کار دنیا را برای آن مادر انجام میدهد. 0 5 سمیه شاکریان 1404/1/6 محدوده خون: هندسه یک جنایت خانوادگی سعید احمدیان 3.8 4 دوست عزیزم! تاریخ بخوان. حتی اگر درون تار و پودهای یک پرونده قتل باشد. 0 5 سمیه شاکریان 1404/1/2 آقایان علیه آقایان صفورا رهبری 3.3 2 اطلاعات تاریخی در این کتاب تا به حال به گوشم نخورده بود، اما باید در استناد به این اطلاعات احتیاط کرد. برخی مطالب مهم در کتاب نیامده و ناخودآگاه مخاطب را دچار خودتحقیری میکند.(مهمترینشان مطالب مربوط به یپرم خان است که قاتب شیخ فضل الله نوری و تعدادی دیگر از علمای وقت بوده و امیدوارم نویسنده آگاهانه این مطالب را در خطوط سفید کتاب مخفی نکرده باشد) در زمان خواندن این کتاب، مستندات دیگر هم باید خوانده شود. 0 8 سمیه شاکریان 1403/12/23 قصر افسون شده ادیت نزبیت 3.6 2 برایم جالب بود که این کتاب در حقیقت، مادر کتابهای نارنینا و هرباب حلقه هاست ولی کمتر شناخته شده است. اثرگذاری کتاب روی تالکین به قدری زیاد است که ایده ارباب حلقه ها را از داستان خانم nesbitگرفته است. اثر این کتاب را در هری پاتر هم میتوان مشاهده کرد. 0 7 سمیه شاکریان 1403/12/17 می توانی مرا بکشی حمیده جمالی هنجنی 4.1 3 کل کتاب یک طرف، فصل آخر یک طرف. باز هم گندکاری فردی از خاندانی معروف 😐 0 8 سمیه شاکریان 1403/12/11 خیابان گاندی، ساعت پنج عصر مهراوه فردوسی 3.2 26 کتاب ماجرای دختر و پسر نوجوان عاشقی را نقل می کند که در دهه هفتاد داستانشان رخ داده است. به نظرم ی رسد ،ماجراها ترکیب مطالب روزنامه هاست و خیلی نظرات نویسنده را نداریم. و نکته مهم اینکه خود نویسنده را در کتاب پررنگ دیدم. 0 6 سمیه شاکریان 1403/11/19 جونی بی کلاس اولی (بالاخره) باربارا پارک 3.8 2 خواندن این کتاب را به مادر و پدرهایی که بچه کلاس اولی دارند پیشنهاد میکنم. همینطور کسانیکه فرزندانشان نیاز به استفاده از عینک دارند 0 5 سمیه شاکریان 1403/11/11 سورمه سرا رامبد خانلری 3.4 11 کتاب پر از تصویر است و عشق مردی به همسرش. مردی در آرزوی دخترک کوچکی به نام آبانه. 0 6 سمیه شاکریان 1403/10/28 سیاه مرگ جلد 3 کورنلیا فونکه 4.6 11 مدتها بود کتابی طولانی و این اندازه هیجان انگیز نخوانده بودم. هیجان توی این کتاب اصلا خاموش نشد درست مثل جرقه های گردانگشت و مهر بلوط خورک توی قلب بچه های امبرا 0 3 سمیه شاکریان 1403/10/22 وقتی در آغوش کوه بودیم فاطمه فروتن اصفهانی 2.0 1 وقتی کتاب را شروع کردم فکر میکردم قدیمی است. برای نوجوان امروزی نامناسب است و چیزی هیجان انگیز درونش نیست. اما جایی که یک قهرمان معرفی شد و مادری تغییر کرد و دختری بزرگ شد جذابیت داستان شکل گرفت. نثر تمییز نویسنده برای مخاطب مناسب بود 1 6 سمیه شاکریان 1403/8/21 مارک توآین کی بود؟ آپریل جونز پرینس 5.0 1 به جناب مارک توآین ارادت داشتم بیشتر هم شد نوجوانها با خواندن این کتاب متوجه میشوند که با تلاش میشود از فقر به ثروت رسید. 0 10 سمیه شاکریان 1403/8/1 تابستان زاغچه دیوید آلموند 3.5 3 از جنگ گفتن آن هم در این روزها کار مهمی است. نویسنده در این کتاب بلر و بوش را به خاطر جنگی که در عراق راه انداختند و باقی کشورها را به خاطر کشتاری که در شورشهایشان رقم زده اند به باد انتقاد گرفته و اثرات این جنگها را بر مردم به خصوص نوجوانان به تصویر کشیده تست. 0 4 سمیه شاکریان 1403/7/28 رویاهای خطرناک لورن دی استفانو 3.9 8 اوایل داستان خیلی خوب پیش رفت. فضاسازی و ایده هم خوب اما یکهو همه چیز تموم شد! نویسنده حال نداشته بنویسه یا چی؟ 0 6 سمیه شاکریان 1403/7/26 قلعه محافظان: حقیقت پنهان فاطمه مسعودی 3.9 20 کتاب ایده درخشانی داشت. محافطینی که باید از قصه ها مراقبت کنند و آنها را به صاحب اصلی برسانند. فقط عجله در پرداخت داستان، کار را از درجه عالی پایین تر آورده است. 0 4 سمیه شاکریان 1403/7/21 سینوهه جلال نعمت اللهی 3.2 2 این کتاب را نخوانید. واقعا وقت تلف کردن است. 0 3 سمیه شاکریان 1403/7/18 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.9 11 این کتاب را همزمان با کورسرخی گوش دادم. هر دو از اتفاقاتی گفته اند که بعد از جنگ برایشان رخ داده. از ماجراهایی که ما فقط در کتابها میخوانیمشان اما این دو زن زندگی اش کرده اند. ما هم گرفتار جنگ شدیم اما شهدایی داشتیم که برای امنیتمان خون دادند. خدا رو شکر که ایرانیام 0 7 سمیه شاکریان 1403/7/15 کور سرخی عالیه عطایی 4.1 54 از جنگ نمیتوان حرف زد چرا که شمشیری دو لبه است. برای معتقدانی چون مسلمانان هم شهادت دارد هم عزت و از طرفی همیشه قربانیان زیادی در این بین وجود دارند که گمنامند و سرنوشتشان طوری رقم خورده که تو یکهو باشنیدن یکیشان کپ میکنی، غم میریزد توی قلبت و بعد فرو میریزی. سرنوشت مردم افغانستان از این دست است. چه بسیار انسان که در این سالها از بین رفته اند و کسی ککش نگزیده است. حالا هم در غزه و سالهاست در فلسطین. عجب صبری خدا دارد. 0 7 سمیه شاکریان 1403/7/14 آدم نباتی تیپ الف ضحی کاظمی 4.0 4 درست است که داستان کتاب در سالهای آینده است و اگرچه که فضا فانتزی است اما به شدت یکنواخت است. کنشها کمرنگند. مخاطب به هیجاننمی آید و غافلگیری وجود ندارد. اما مضمون کتاب چیز جالبی است معادل آن میتواند ورود تراریخته ها به تغذیه انسانها باشد. اما کمی هیجان در چنین کتابی نیاز بود. 0 2 سمیه شاکریان 1403/6/30 سنگریزه های بدون اسم سیدنوید سیدعلی اکبر 3.5 4 اگه میخواین وضعیت خل شدن یه مادر از دست بچه هاشو بخونین، اگه میخواین لجتون دربیاد ولی حسابی بخندین و یهو وسطش اشکی بشین، این کتابو بخونین😅 0 8